31. juli til 3. august 2024
MUSIK FOR ALLE
Sikkerhed

Sikkerhed

Der sker alle mulige ulykker og uheld på en festival - lige fra maveonde til solskoldning og glasskår i tæerne. Går det galt for dig eller en ven, så gå ikke i panik.

Hjælpen er altid i nærheden.


Find samaritterne som befinder sig imellem campingområderne, samt festivalpladsen, som altid står vagt og er klar til at tage hånd om dig. Ellers kan du altid gå til festivalens kontrollører - de er der for at hjælpe.

 

Instruks til publikum ved akut behov for ambulance, brandvæsen, politi eller security

  • Ved behov for førstehjælp tilkaldes Bork Festivals Samaritter enten ved henvendelse til en frivillig ved festivalen der kan kendes på deres festival t-shirt eller festival vest alternativt ved informationen eller en salgsbod, hvor personalet kan rekvirere hjælp.

 

  • Ved direkte kald til 1-1-2 – uanset arten af behov for hjælp – skal Bork Festival tilkaldes/orienteres hurtigst muligt.


Hvis uheldet er ude

  • Find samaritervagtens base når du ankommer til festivalen. Så ved du, hvor den er.
  • De hyppigste festivalskader er tå- og fodskader - bedste værn mod den slags er solidt fodtøj.
  • Selv en letskyet festivalhimmel kan give solskoldninger, når du er udendørs alle døgnets lyse timer. Pas på din hud med solcreme, kasket og løst tøj med lange ærmer/bukseben.
  • En festival i bagende sol er herlig, men pas på dehydrering. Drik rigeligt - vand, ikke kun alkohol!
  • Der sker mange forstuvninger på festivalerne, ikke mindst pga. terrænet. Så vær opmærksom på, hvor du går og står.
  • Bliver du pludselig utilpas, så bed nærmeste person om at holde dig i armen eller hånden, så du bevarer balancen. Tal med personen - og bed personen om at føre dig til en samaritervagt.


Vagter, politi & guider
Vores egne festivalvagter står for sikkerheden på festival, sammen med festivalguiderne og politiet, der under festivalen har lokal politistation på festivalpladsen.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Når du trykker Tilmeld, bekræfter du, at vi må sende dig emails med markedsføring og information.

Persondata-politik