31. juli til 3. august 2024
MUSIK FOR ALLE
Historien

Historien

7.000 daglige gæster, 1200 frivillige, 50 koncerter på 4 dage, 3 store musiktelte og det hele bygget op på 100 % frivillighed. 

I 1979 kørte karrusellerne de første omgange ved den byfest som senere udviklede sig til Bork Havnefestival og nu senest til Bork Festival. 

Det startede som et forsøg på at vise de større byer i området at selv en lille havneby, som Bork Havn, også kunne stable en byfest på benene. Bagmændene var bl.a. en stædig landmand og en fremsynet købmand og et par lokale støtter. Et eventuelt overskud skulle gå til fornyelse af havnen, men der var også en bagtanke ved projektet, nemlig at forlænge turistsæsonen, da den første havnefest blev holdt den anden uge i august.

1979 - 1993
Hovedattraktionerne det første år var Rahbæks Tivoli, Lækre Annika med slangen og musikerne Brødrene West. En af de store begivenheder dette år var auktionen over lokalpolitikers vandgang ved havnebassinet. Som bekendt er al begyndelse jo svær og det første år med Havnefest endte med et lille underskud, som initiativtagerne selv måtte dække.

Festen fortsatte dog alligevel året efter, hvor Bork Forenede Klubber (BFK) stod som arrangør, de ønskede at samle penge ind til en hal i Bork. I 1981 lå udgifterne til underholdning på 35.011 jyske dollars og overskuddet lød på hele 22.900, der blev omsat for 131.000 kroner. Somrene gik, karrusellerne rullede, ganerne blev skyllet, folk strømmede til og festen blev større. Efterhånden blev også storslåede redningsaktioner i havnebassinet, kirkekoncert, en aften med banko og en aften med spisning faste traditioner og samtidig blev musikprogrammet udvidet. De første år stod i det danske Melodi Grand Prixs tegn, hvor navne som Laban, Snapshot og Kirsten og Søren gæstede den lille havnefest.

Dansktopstjerner som Birthe Kjær, Teddy Edelmand og Jodle Birger gæstede i årenes løb også den lille by. Et enkelt år stod programmet på opvisningskamp mellem stjernerne og lokalpolitikerne, stjerneholdet bestod bl.a. af Jimi og René, Gert Bo Jakobsen, Ib Grønbech og Per fra Lis og Per.

I 1989 begynder rocken at indtage scenen, med Johnny Madsen som hovednavn. Efter mange års rodløshed fandt festen sig endelig tilrette på ’Stejlepladsen’, tidligere havde den holdt til på kajen, ved lystbådehavnen, på Jollen, som i dag er belagt med sommerhuse, det ser dog ud til at den endelig har fundet den rette beliggenhed i centrum af Bork Havn

1994
Havnefesten skiftede ved dens 15 års jubilæum navn til Bork Havnefestival. Jubilæet blev fejret med store navne som Allan Olsen, PS 12, Bamses Venner. Festivalen var efterhånden ved at være veletableret og havde et stort antal besøgende. 100 frivillige var med til at stable festivalen på benene.

1995
Det store navn dette år, var manden som senere blev kult, manden bag landeplagen ”Jeg er så glad for min cykel”, Poul Kjøller som fyrede op under publikum i Bork Havn, hvor Cæsar også lagde vejen forbi den lille muntre festival. Også Lis Sørensen gæstede dette år festivalen som et af hovednavnene.

1996
Årets helt store scoop var klart at det lykkedes at lokke TV2 til Bork Havn og sammen med Poul Krebs sørgede de for en gang sublim underholdning med fællessang og meget mere. Omkring 10.000 besøgte festivalen som gav et overskud på godt 300.000 ja, nemli ja!

1997
For første gang siden tidernes morgen sluttede festivalen med røde tal, efter en uge med regn og blæst. En forslået Thomas Helmig var tæt på at melde afbud efter uoverensstemmelser med Stig Pedersen fra D:A:D. Andre musikere var Michael Falch og Bitch Boys som altså ikke formåede at gøre festivalen til en succes som i de foregående år.

1998
Dette år gav festivalen atter overskud efter det foregående års fiasko, et overskud som blev på godt 412.000. Hovednavnene var Big Fat Snake, Poul Krebs og Sweethearts. Kandis lagde også vejen forbi, de spillede i Havnebaren.

1999
20 års jubilæet blev fejret med navne som Kim Larsen & Kjukken, Big Fat Snake, Johnny Madsen og Allan Olsen. Dette år var der rekordstort besøg, så stort at man i al hast blev nødt til at indrette en ”nød”camp på en græsmark lige uden for byen, der måtte dog først flyttes nogen køer inden marken kunne tages i brug.

2000
Dette er året hvor en decideret camp bliver oprettet udenfor byen, som aflastning for den egentlige Campingplads i Bork Havn, der ikke længere kunne huse de mange valfartende gæster. Musikken blev bl.a. leveret af Poul Krebs, Shubidua, Freja, Nikolaj & Piloterne.

2001
Blandt de optrædende i 2001 var Lars Lilholt, som for første gang spillede i Bork Havn, Tim Christensen, Savage Affair, Big Fat Snake, Allan Olsen og Michael Falch solo. Samme år roste Falch publikummet i Bork til skyerne for deres indlevelse og engagement, en ting som andre musikere har kunnet nikke genkendende til.

2002
Gnags vendte dette år tilbage til deres hjemegn, med stor succes. De gamle veteraner som bl.a. Johnny Madsen, Kim Larsen og Big Fat Snake blev efterfulgt af nye talenter som Saybia, Christian og Marie Frank, så der var lidt for enhver smag. Tørfisk satte som så mange gange før gang i den i Havnebaren. Alt i alt et kanon år.

2003
Sølvbryllupstid. Bork Havnefestival fejrede i 2003 25 års jubilæum og var i årenes løb gået fra en byfest til en decideret festival. Med navne som Lars Lilholt, TV2, Spar 2, Carpark North, Sanne Salomonsen, Nikolaj og Piloterne og Poul Krebs.

Knud Møller havde for en gangs skyld forladt Johnny Madsens side og slået sig sammen med Esther Brohus for at spille en kirkekoncert i begyndelsen af festivalen, en kirkekoncert som var virkelig godt besøgt.

Dette år blev en gammel tradition afskaffet, nemlig bankospillet, som i stedet for blev byttet ud med en koncert med nationalskjalden Lars Lilholt, hvilket viste sig at være en god idé.

2004
Dette års festival blev endnu engang skudt i gang allerede onsdag med en ordentlig gang kald det kærlighed. Lars HUG, Big Fat Snake, Johnny Madsen, Kim Larsen og Hotel Hunger var blandt de mere garvede navne denne sommer, men der var også plads til nye navne som Grand Avenue, Tue West og Winther John.

Festivalens afslutning blev en rigtig Zididada day, som formåede at løfte den tunge byrde som det var at spille efter en total tændt Kim Larsen, og holde festen kørende.

Årets absolut mest gæstfrie mand var Jimmy Jørgensen fra Hotel Hunger, der inviterede samtlige tilskuere hjem til sig med oplysningen om at nøglen ligger under måtten.

2005
Festivalen gik i luften med nyt navn. Havnefesten var væk og størrelsen taget i betragtning var det nye navn Bork Havn Musikfestival mere passende. Derudover fik hele den grafiske linie en omgang med nyt logo samt et decideret festival program, postkort mm. Den nye grafiske linie blev desuden videreført i en helt ny tjekket hjemmeside.

Det blev et super år på mange punkter. Vejret, billetsalget, publikumet, koncerterne og medarbejderne gjorde det hele til en fantastisk festival. Musikprogrammet var endnu en gang bredt, og noget for hele familien.

Festivalen kunne også for første gang i historien opleve, at publikum allerede 4 timer før koncerten med Runrig stillede sig i kø. Rigtig god start på festivalen. 3 timers koncerten med netop Runrig, var bestemt også værd, at huske 2005 for.

De nye på festivalen var navne som Lisa Ekdahl, Kashmir, Peter Sommer, Kira and the Kindred Spirits og Virgo der gav den fuld gas i det store telt.

De gamle kendinge var Poul krebs, Big Fat Snake, Tom Donovan, og Allan O som alle gav festivalen rigtig gode koncerter.

En gang skal være den første, og åbningen af havnebaren allerede onsdag blev en realitet. En af festivalens mange nye tiltag var et stand up comedy show, som blev en meget stor succes i havnebarren med over 1000 mennesker på lægterne.

Spisningen i Havnebaren lørdag aften blev igen til en succes med over 500 solgte billetter til Jan & Sunny Boys, og vores alle sammens Birte Kjær. Så den ”knald røde gummi båd” fik alt, hvad den kunne klare. Poul Krebs lukkede festivalen 2005, med et musikalsk festfyrværkeri, og glædede de mange festlige deltagere. Så det blev endnu et rigtig godt festival år.

Endelig kunne både perkussionisten fra Poul Krebs’ band samt Lisa Ekdahl fejre deres 30 års fødselsdag den dag de optrådte på festivalen.

2006
Regn, regn og atter regn, det var desværre en stor del af festivalen 2006. Sandaler blev skiftet ud med gummistøvler og nogle gæster ville sikkert have ønsket, at de havde medbragt waders til at klare sig igennem mudder og vandpytter.

Som det mest skelsættende kan nævnes, at L.O.C sørgede for, at den tidligere så rockelskende festival fik noget helt nyt på programmet, nemlig rap. L.O.C gjorde det så overbevisende, at festivalprogrammet sidenhen har budt på mindst et navn fra denne genre, og det har publikum belønnet ved at møde talstærkt op til disse koncerter.

Fra det store udland var der også gæster. Svenskerne The Cardigans kom forbi. Fremmødet fra publikum var som sådan i orden, men specielt under nogle af numrene kunne man se, hvordan folk kom stormende ind i teltet, når bl.a. bandet forklarede hvordan, det er at være en Lovefool.

Kashmir og D-A-D vendte tilbage, Anden kom med sin rap og Bikstok Røgsystem sørgede for at fyre op under publikum ligesom mange andre, der optrådte.

Det var også året, hvor Det Store Telt fik en stor ny barscene med udsigt ud over hele teltet. Dagbladet Ringkøbing-Skjern lavede for første, og indtil videre eneste gang, en decideret festivalavis med info, interviews, anmeldelser og meget andet.

Standup-traditionen fortsatte med blandt andet en Uffe Holm i hopla.

En lastbil fyldt med lydudstyr sad fast i sandet, mens kunstnerne kunne hænge ud i et backstageområde, der blev gjort noget mere ud af end forrige år. Et bordfodboldbord blev indkøbt, og det nød stjerner som U$O, Teitur, Kashmir og D-A-D-drengene rigtig godt af, her hyggede de sig før og efter koncerterne. Festivalen meldte klart ud overfor stoffer og gik med i FestivalDanmarks kampagne. Der blev oplyst om de farlige rusmidler og hængt bannere op med de helt klare budskaber ”Tænk” og ”Vælg”.

2007
Kultfænomenet Roben og Knud slog et smut forbi og fortalte fantasifulde historier om forelskede pingviner, vandrende pinde og andre farlige dyr.

Pigehvinene ville ingen ende tage i Det Store Telt, det skyldtes to unge mænd, der for første gang gik på scenen i Bork Havn, nemlig de herrer Nik&Jay, der beviste at de kan levere hits og forrygende liveshows, da de sammen med et veloplagt orkester blæste god, gedigen pop udover havnekajen.

Pigehvin var der også et par stykker af, da Thomas Helmig og Michael Falch trådte op på scenen. Dodo and the Dodos kom også forbi og leverede dansevenlige, danske hits, mens Volbeat, Magtens Korridorer og D-A-D skruede festlighederne op i et noget højere gear og bankede rock ud over scenekanten.

2008
Festivalen i 2008 var i høj grad præget af sommer og sol. Vejrguderne kastede deres velsignelse over Bork Havn, og gæsterne kunne nyde solrige dage og fantastiske koncerter om aftenen, hvor selv teltdugene svedte i den danske sommer.

Musikalsk set fik festivalen besøg af Volbeat, TV-2, Infernal, Carpark North, Kashmir, Saybia, Tina Dickow, Suspekt og L.O.C. Kort sagt en bred blanding af genrer, men koncerterne var godt besøgt, så det faldt bestemt i målgruppens smag, at der både blev budt på rock, rap, pop og helt stille akustiske ballader.

Rygeforbuddet kom til Bork Havn, og koncertteltene blev gjort til røgfri zone.

Samtidig var det året, hvor flere nye traditioner blev født, for eksempel Tyroleraftenen, for selvom det er sommer, og solen for det meste står højt over Bork Havn under festivalen, så kan de fleste jo have brug for at drømme sig ned til sydligere himmelstrøg og drikke store fadøl, spise sauerkraut og synge med på tyske slagere. En klassiker var født fra begyndelsen, og Tyroleraften har vist sig at være et meget populært tiltag. Specielt for det publikum, som måske ikke lige er til rap og høj rockmusik, men som er bedre til at sejle op ad åen, syngende med naboen arm i arm. Samme år skiftede Havnebaren navn til Højmarkbaren, her blev der pyntet op med ski og skilift og holdt en aften med afterski-tema. Teltet fik en træklædt facade for, at det skulle ligne en bjælkehytte og bidrage til tyroler- og afterskistemningen, den blev også sat op året efter, hvor tyroleraftenen blev gentaget med hornblæsere og lederhosen.

2009
Dette år var i høj grad præget af flere udenlandske gæster på programmet. To kvindelige solister havde taget turen hele vejen fra den anden side af Atlanten for at optræde. Det var Kelly Rowland og Beth Hart. De danske navne bestod blandt andet af Nik&Jay, D-A-D, Tim Christensen, Outlandish, Niarn, Nephew, Spleen United og Sys Bjerre.Et stort og flot musikprogram.

Det var også året, hvor festivalens vartegn det store mastetelt, måtte vige pladsen for et nyt rammetelt, det største i Danmark. Teltet gav med dets form og rummelighed de perfekte rammer for både små og store koncerter.

Vejrguderne var bestemt ikke søde ved festivalfolket dette år. Regn og vind af stormstyrke er bestemt ikke det ideelle festivalvejr. Koncertteltene måtte stormsikres, men vinden aftog heldigvis i løbet af torsdag eftermiddag, så alle koncerter kunne gennemføres. Fredag og lørdag havde publikummet sågar glæde af flere timers solskin.

Det var også året, hvor den verdensberømte rapper Busta Rhymes gav Bork Havn Musikfestival omtale hos alle de større aviser, da festivalen kunne offentliggøre, at rapperen skulle optræde på årets festival, men sådan kom det ikke til at gå. Endnu en gang måtte Danmark sande, at amerikanske rappere er en svær størrelse at arbejde med. Kelly Rowland blev erstatningen og både festivalen og lokalområdet fik at mærke, at en stjerne var kommet til byen, ordet service og krav fik en helt ny betydning. Den tidligere Destiny's Child stjerne leverede da også varen, selvom koncerten efter de flestes mening var noget kort i det. Men publikum fik alligevel en speciel aften ud af det og blev en oplevelse rigere. Danske Nephew besøgte festivalen for første gang, og de leverede en af de bedste koncerter, der nogensinde er givet i Bork Havn.

Trods manglende sol og Busta Rhymes blev festivalen som altid super, og bød på både fede koncerter, hygge, kolde fadøl og som vi efterhånden er forvente med i Bork: en fantastisk stemning blandt både publikum og medhjælpere.

2010
Inden festivalens begyndelse så det sort ud på vejrfronten. Vejrprofeterne spåede regn, regn og atter regn. Men sådan gik det heldigvis ikke, der blev ikke sat varmerekord, men regnen holdte sig i skindet og kun en enkelt dag kom der et par dråber ned over festivalfolket.

2010 blev på mange måder et lidt anderledes festivalår for eksempel var det første gang, der udelukkende blev solgt billetter over internettet, og første gang optrådte tre DJs i Det Store Koncerttelt med et tre timer langt DJ-sæt.

Traditionerne blev dog også holdt i hævd med Festivalbuffeten, Tørfisk og Tom Donovan.

Festivalen kunne dette år byde på danske hovednavne som Dizzy Mizz Lizzy, Kashmir, Infernal, Selvmord, TV-2, Nik & Jay, Alphabeat, The Storm og Turboweekend.

Super rapgruppen Selvmord gav faktisk deres allersidste koncert på Bork Havn Musikfestival, L.O.C. og Co. går igen hvert til sidst, men heldigvis nåede Borks publikum at opleve dem.

Udover de rutinerede hitmagere blev publikum præsenteret for en masse upcoming bands som The Blue Van, The Floor Is Made Of Lava og When Saints Go Machine. Der blev dog også plads til nogle mere erfarne kunstnere som Keld og Hilda, Tørfisk og Backseat.

Uheldigvis lå Bork Havn Musikfestival og Skanderborg Musik Festival dette år i samme weekend, det var nok en af faktorerne til, at der ikke kom helt så mange folk, som arrangørerne havde håbet på, selvom programmet dette år havde fået mange rosende ord med på vejen.

2011
Festivalen i 2011 vil huskes for vand, bandet af samme navn og et veltilrettelagt musikprogram.
Det var en kedelig dansk sommer, og desværre forbarmede vejrguderne sig ikke over Bork Havn Musikfestival, MEN det kunne også have været meget værre. Først på sidstedagen, mens AQUA gav en storslået koncert, blev bygerne erstattet af et gedigent regnvejr.
Men så kan vi jo være glade for, at alle koncerterne foregår ”indendørs”, så gæsterne kunne myldre i teltene og slutte festivalen af med et brag.

Forinden var gået 4 dage med et veltilrettelagt musikprogram. De to første dage forbeholdt den yngre målgruppe og de to sidste henvendt til den modne målgruppe.
Af gamle kendinge var Poul Krebs, Lars Lilholt Band med Copenhagen Drummers, Carpark North, Johnny Madsen, Big Fat Snake, L.O.C, Veto og Dodo and the Dodos.
Nye navne var der også masser af i form af blandt andre Kato and Friends, Fallulah, De Glade Sømænd, Medina, Burhan G og ikke mindst AQUA.

Det var også året, hvor den nye Bierfest så sit lys som en videreudvikling af den tidligere tyrolerfest. Her kunne gæsterne efter en stor buffet feste til klassisk tyrolermusik og så selvfølgelig Tørfisk. Derudover fik vi indviet vores nye Loungetelt, hvor man kunne nyde en god cigar og cognac i ro og mag.

Dette års festival var desværre også den sidste på den gamle stejleplads helt nede ved havnen, og selvom der nok ikke blev tænkt meget over det blandt festivalgæsterne, så satte Bork Havn Musikfestival et skelsættende punktum dette år, inden den gamle festival får nye omgivelser.

2012 
2012 var året, hvor festivalen for første gang var flyttet fra havneområdet og op på et nyt område ved Enggårdsvej, hvor festivalpladsen kom til at ligge helt op af festivalcampen. Med en ny festivalplads kom der selvfølgelig en række nye og spændende tiltag: Strandbaren Mchanga, Volleyballbane, Tuborgtruck, Restaurant og meget andet. For at festivalen stadig skulle bevare sin charme og sin historie som en ”Havnefestival” blev der på den nye plads opsat fyrtårn, en båke mv. 

Musikalsk var der noget for enhver smag, hvor der både var helt nye navne og gamle kendinge på musikprogrammet. De gamle kendinge bestod bl.a. af navne som Kim Larsen & Kjukken, Kato, D-A-D, Suspekt, Johnny Madsen, Spleen United, Medina, Magtens Korridorer m.fl., mens de nye skud på stammen var i form af Lukas Graham, Xander & Ankerstjerne og ikke mindst Rasmus Seebach, som sluttede festivalen af med et brag af en koncert i et tætpakket Store Telt. 

Festivalbuffeten, der igennem årene havde haft flere forskellige temaer, måtte i år lade livet, hvilket i stedet gav plads til endnu mere musik i Havnebaren, hvor navne som Madam Blå og PopRockerne, Klumben & Raske Penge, Kidd, De Glade Sømænd, Tørfisk m.fl. satte gang i festen.

2013
Vejrguderne var for alvor med Bork Havn Musikfestival i 2013, der bød på solskin alle dage, mens der især om fredagen var tryk på kedlerne med temperaturer liggende omkring de 30 grader.

Musikprogrammet var primært præget af danske navne, men årets hovednavn var fra England, og Kaiser Chiefs optræden på Bork Havn Musikfestival var faktisk den eneste optræden fra bandet på dansk jord i 2013. Derudover var Beth Hart tilbage på festivalen, som den resterende del af det musikalske repertoire fra udlandet dette år.  

Musikfestivalens danske islæt var repræsenteret igennem etablerede navne på Bork Havn Musikfestival, hvor bl.a. Kim Larsen & Kjukken, Alphabeat, Turboweekend, Kato, Allan Olsen, Infernal, The Floor Is Made Of Lava,  Lars Lilholt Band og Nik & Jay igen kiggede forbi. Der kom dog også nye ansigter til, hvor Mads Langer, Niklas, Orgi-E/klamfyr feat. F1rsteholdet, Rasmus Walther og 90’er Festen stod for underholdningen i Det Store Telt. 

En række andre upcoming navne slog vejen forbi Havnebaren, og her satte navne som Pharfar, Djames Braun, Kaliber, Barbara Moleko, NOAH og Folkeklubben fut i teltet, mens mere etablerede navne som Madam Blå & PopRockerne samt Tørfisk også optrådte i Havnebaren.

2013 var samtidig også året, hvor man for første gang nogensinde var nødt til at købe partoutbillet, såfremt man ønskede at bo festivalens Camp-område.  

2014
L.O.C., Rasmus Seebach, Marie Key, Lukas Graham, Anne Linnet, Lars Lilholt Band, Magtens Korridorer, Carpark North, KATO vs. Safri Duo, Klumben & Raske Penge, Christopher,  Vild Smith, Kongsted, L.I.G.A., Tom Donovan, Madam Blå & PopRockerne, Metropol, Tørfisk, Ukendt Kunstner, Sebastian Lind, The Grandfætters og mange flere stod på musikken i 2014.

2015
L.O.C., D-A-D, Tv-2, Kim Larsen & Kjukken, Burhan G, Christopher, Johnny Madsen, Kongsted, Suspekt, TopGunn, Wafande, S!vas, Djämes Braun, Julias Moon, Queen Machine, ItaloBrothers, Folkeklubben, Patrick Dorgan, Sømændene, Sonja Hald, Tørfisk, Decco Band, Metropol, Tom Donovan og The Grandfætters stod bl.a. på plakaten dette år.

2016
Navne som Dizzy Mizz Lizzy, Rasmus Seebach, Nik & Jay, Christopher, Mads Langer, Lars Lilholt Band, KATO, Gilli, Italobrothers, Rugsted & Kreuzfeldt, Klumben & Raske Penge,  TooManyLeftHands, Vild $mith, Page Four, Tørfisk, Birthe Kjær, spar2, Metropol, Bryan Adams Tribute stod bl.a. på plakaten i 2016.

2017
Strandhytterne på Camp Deluxe så for første gang lyset, mens familiecamping ved Vesterhavet også blev en mulighed.

2017 blev også året, hvor festivalens formand stoppede efter hele 18 år på ved roret. Festivalskibet blev sikkert styret igennem en finanskrise, en flytning af festivalen, og en kæmpe udvikling fra Bork Havnefestival til Bork Festival.

På scenen stod navne som Kim Larsen & Kjukken, L.O.C., Rasmus Seebach, Gnags, Johnny Madsen Band, Magtens Korridorer, Kongsted, Folkeklubben, TooManyLeftHands, Aura, Gulddreng, Queen Machine, Jacob Dinesen, Back To Back, De Danske Hyrder, Ude Af Kontrol, Die Herren, Boppin`B, Tørfisk, Jaribath & Sune, Tom Donovan, Metropol, Vil Du Danse, Turkey Williams Duo og Madam Blå & PopRockerne og mange flere.

2018
Rocklegenderne Status Quo gæstede Bork for første gang, som de fik i den grad luftguitaren på overarbejde. Navne som Nik & Jay, Carpark North, Christopher, Lars Lilholt Band, Benal, Hugo Helmig, Italobrothers og Jonah Blacksmith var en også en del af festivalens musikprogram i 2018.

For at holde trit med tiderne skiftede vi også Bork Havn Musikfestival ud til det kortere og mere mundrette Bork Festival.

2019
Festivalens 40. års fødselsdag og hvilken en af slagsen. Festivalen hedder nu bare Bork Festival. Nephew gæstede Bork for første gang siden 2009.

Rasmus Seebach, L.O.C., Gnags, Johnny Madsen Band, Infernal, Michael Learns To Rock, Folkeklubben, Birthe Kjær & Feel Good Band, Hjalmer, DJ Aligator, Ude af Kontrol, Volf band, Madam Blå & Poprockerne, Mads og Simon Band, Tennis, Clara, Barselona, Niklas Sahl, Tørfisk, Tom Donovan, Souvenirs & Suckerpunch var alle en del af Bork Festival 2019.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Når du trykker Tilmeld, bekræfter du, at vi må sende dig emails med markedsføring og information.

Persondata-politik