3. august til 6. august 2022
Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål omkring Bork Festival


Hvornår er Bork Festival 2021?
Bork Festival vil i 2021 blive afholdt d. 4. – 5. – 6. - 7. august.

 

Hvor ligger festivalpladsen?
Festivalpladsen ligger 300 m fra byskiltet ved Bork Havn.
Adressen er Kirkehøjvej 3D, 6893 Hemmet.

 

Hvornår åbner campingområderne?
Campingområderne åbner onsdag d. 4. august kl. 10.00, mens der er armbåndspåsætning, og billetsalg fra kl. 09.00.

 

Er der stadig billetter?
Der er forsat billetter, og priserne stiger tirsdag d. 3. august kl. 10.00. Det vil forsat være muligt at købe på online efterfølgende. 

 

Skal mit navn stå på billetten?
Nej, dit navn skal ikke stå på billetten. Du kan godt forære en billet væk, selvom dit navn står på billetten. Billetten kan dog kun scannes én gang, så pas godt på den.

 

Skal jeg printe billetten ud?
Når du ankommer til festivalen, skal du have armbånd på i billetvognen ved hovedindgangen. Billetten kan enten scannes i udprintet udgave, eller via mobilen. Det kræver dog, at skærmen er fin, og der er lys nok i displayet.

 

Kan jeg opgradere min billet?
Det er muligt at opgradere sin billet ved at sende en mail til info@borkfestival.dk eller du kan gøre det i billetvognen på festivalpladsen. Dette vil koste differencen + administrationsgebyr.

 

Børn
Børn i alderen 0 – 6 år har gratis adgang ifølge med en voksen. Hvis barnet er mellem 7 – 13 år, er det muligt at købe en ungdomsbillet. En ungdomsbillet er billigere, og den giver også adgang til resten af ugen. Unge under 16 år bør ikke bo alene uden voksne på campingområderne.

 

Kan man overnatte på campen med en dagsbillet?
Ja, har du en partout-, 3-dags-, weekend,- eller dagsbillet kan du overnatte gratis i telt på festivalcampen i følgende perioder.

Dagsbillet: Adgang fra den pågældende dag kl. 10.00 - efterfølgende dag kl. 12.00
Partoutbillet: Adgang fra onsdag kl. 10.00 – søndag
3- dags billet: Adgang fra torsdag kl. 10.00 – søndag
Weekendbillet: Adgang fra fredag kl. 10.00 – søndag


Transport

I samarbejde med Folmanns busser, er der bl.a. busser til og fra Nr. Nebel og Skjern. Der er gratis bilparkering på p-pladsen, og cykelparkering tæt ved Bork Båken.

 

Må jeg medbringe mad og drikke på festivalpladsen?
Du må ikke medbringe mad og drikke på festivalpladsen, og det samme gælder paraplyer, dyr, våben, flag, siddemøbler, laserpenne, og alt andet der ikke hører til på en festival.  Mad og drikke på gerne medbringes på campingområderne. Se regler

 

Kan jeg betale med kort på festivalen?
Betalingskort modtages i alle salgsboder. Det vil også være muligt for at hæve med alle korttyper i festivalens informationsskranke, hvor der vil være et gebyr på 10 kr. Det er også muligt at benytte sig at kontanter i baren. Mobilepay modtages ikke i festivalens salgsboder.

 

Hvad får man for en entrébillet til festivalpladsen?
Hvis du enten har dags, weekend, eller partoutbillet har du selvfølgelig også adgang til festivalpladsen den pågældende dag(e) din billet gælder.

Men som noget specielt på Bork, så kan for kun 50 kr. pr. dag komme ind på festivalpladsen, og høre alle koncerter i Det Irske Telt, samt enkelte koncerter i Havnebaren.

 

Er der gratis adgang til Tivoli?
Ja, der er gratis adgang til Nordisk Tivoli Park, som i år er flyttet meget tættere på indgangen.

 

Er der mulighed for strøm på festivalen?
Der er strøm til gæster på Camp Deluxe, ellers er der mulighed for at lade mobilen op i bodgaden, eller i bagageboksene ved indgangen. Medbring evt. en powerbank, hvis du nødig vil løbe tør.

 

Er der mulighed for, at jeg kan lægge mine ting et sted?
Ja, der er bagagebokse ved indgangen, hvor du kan låse dine mindre ting inde.

Nyhedsbrev

Tilmelding til nyhedsbrev