31. juli til 3. august 2024
MUSIK FOR ALLE
Handicapservice

Handicapservice

Handicapservice for deltagere på Bork Festival

Bork Festival er dedikeret til at skabe en festlig atmosfære, som kan nydes af alle de deltagende. Vi erkender vigtigheden i at være inkluderende med god tilgængelighed for alle festivaldeltagere, uanset eventuelle handicaps eller særlige behov. Vi har derfor implementeret en handicapservice, som skal være med til at gøre festivaloplevelsen behagelig for alle deltagende.

 

Adgang og tilgængelighed

Hos Bork Festival har vi gjort meget ud af de forskellige områder, da vi ved, at festivalområdet har en afgørende betydning for din samlede oplevelse. Derfor har vi implementeret forskellige tiltag for, at du kan nyde dagene fuldt ud. Det betyder, at du kan køre ubesværet rundt på pladsen uden at tænke over, om du har mulighed for at komme med. Der bliver udgivet et oversigtskort over festivalen i løbet af 2024. hvor de forskellige områder er optegnet, så du kan få et overblik over placeringerne inden festivalen løber af stablen.

Handicaptoiletter

Bork Festival har etableret handicaptoiletter på festivalen, som udelukkende kan tilgås af dig med et handicap eller særligt behov. Det er muligt, da vi giver dig mulighed for at købe en nøgle til toiletterne, så du kan låse dem op ved behov. Nøglen koster 100 kr. i depositum, hvilket betyder, at du får pengene retur ved tilbagelevering inden kl. 12.00 søndag i Informationen. Toiletterne er placeret ved indgangen og Det Store Koncerttelt.

Parkering

Vi har ligeledes gjort det nemmere for dig at tilgå pladsen ved at etablere parkering lige ved indgangen. Her skal du blot have fat i P-vagterne, som vil hjælpe dig med parkering osv.

Strøm

Bruger din rullestol eller andre hjælpemidler strøm, vil det være muligt at oplade dem på Camp Deluxe eller i Café Rolig, hvor der er etableret strømstik osv. Du har derfor muligheden for at hygge dig og nyde tiden på festivalen uden bekymringer om at skulle spare på strømmen eller frygte at løbe tør for strøm.

 

 

 

 

Gratis billet ved fremvisning af ledsagerbevis

Personer med et handicap eller særligt behov køber samme billet som alle andre deltagende på festivalen. 

Er du personlig ledsager for en person med et handicap eller særligt behov? Hos Bork Festival tilbyder vi en gratis billet til dig som ledsager for en deltagende person på festivalen. Dokumentationen, som er påkrævet, er, at du kan fremvise ledsagerkortet fra Danske Handicaporganisationer.

Hvad skal du gøre?

Du og din ledsager skal sammen følges ind på festivalen. Når du veksler din billet til et armbånd, fremviser i ledsagerkortet og din ledsager vil få et tilsvarende armbånd som din billet.

Har du forskellige ledsagere på arbejde over festivalens 4 dage, skal dette oplyses når du indløser din billet.

Diabetesforeningens gratis festival-armbånd

Diabetesforeningen har udviklet et tryghedsskabende festival-armbånd til festivalgængere med diabetes. Få et armbånd udleveret i information på festivalen.

Vi er fleksible, så kontakt os endelig

Finder du ikke svar på dine spørgsmål herunder, så er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at få den bedste oplevelse.

Podie

Vi har desværre ikke mulighed for at etablere specielle kørestolsplatforme foran scenerne, hvilket vi beklager meget. Vi gør meget ud af, at musikken og showene skal kunne nydes af alle. Derfor vil du opleve god lyd, ligegyldig placering og føle dig en del af stemningen blandt de flere tusinde deltagere.

Allergier

Mad må som udgangspunkt ikke medbringes på festivalpladsen. Men Bork Festival giver dig muligheden for at fravige dette som følge af, hvis du af helbredsmæssige årsager ikke må indtage maden, som tilbydes på pladsen. I tilfælde af dette skal der foreligge dokumentation herpå i form af lægeerklæring, som skal forevises vagterne ved indgangen. 

Det er tilladt at medbringe babymos eller lignende til småbørn.

Medicin

Alt medbragt medicin skal være i original emballage og til eget forbrug svarende til festivaldagene. Medbragt medicin bliver gennemgået ved indgangen til Bork Festival og kan blive vurderet af læge, hvis den medbragte mængde ikke er i overensstemmelse med det forventede forbrug.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Når du trykker Tilmeld, bekræfter du, at vi må sende dig emails med markedsføring og information.

Persondata-politik