31. juli til 3. august 2024
MUSIK FOR ALLE
Betaling

Betaling

Betaling på Bork Festival

I år bliver Bork Festival kontantfri i alle barer og boder. Du kan dog overføre dine kontanter til et Bork Kort, som du kan bruge alle steder på pladsen.

Vi har valgt at være en kontantfri festival, da brugen af kasseterminaler og elektroniske betalinger gør det nemmere for vores gæster at handle på pladsen, og køen hurtigere bliver afviklet. Samtidig vil det lette vores frivillige, at de undgår den store kontanthåndtering, og sikkerheden på pladsen forbedres ved en kontantfri festival.

Man kan anvende de fleste gængse betalingskort på hele festivalpladsen – Dankort, VISA/Dankort, Mastercard, Maestro, samt Apple Pay, Google Pay m.fl.

 

Kontanter
Du kan ikke betale med kontanter på Bork Festival 2024, men du kan i stedet indsætte dem på et Bork Kort i en af kontantboderne. Det er muligt at indsætte kontanter to steder på festivalen – ved Infovognen ved indgangen, samt i en kontantbod på festivalpladsen. Du kan indsætte op til 10.000 kr. på kortet ad gangen. Udbetaling kan ske under hele festivalen.

Det er ikke muligt at få et armbånd med chip på. Pt. tilbyder vi kun Bork Kort. 

 

Tilbagebetaling efter festivalen
Har du penge tilbage på festivalkortet efter dit besøg på Bork Festival, kan du ved festivalens afslutning aflevere dit kort og få pengene tilbage i en af kontantboderne.

Det er også muligt at få refunderet penge søndag den 4. august fra 09.00 – 11.00. Henvendelse sker i Informationen ved indgangen. 

Et evt. restbeløb på kortet kan op til 10 dage efter festivalen bestilles til udbetaling via en formular her på siden. Herefter har vi ikke længere mulighed for at tilbagebetale, og dit tilgodehavende vil hermed være tabt. Tilgodehavende udbetales

 

Depositum
Når du får udleveret et Bork Kort, vil du blive opkrævet 20 kr. i depositum. Depositummet refunderes, hvis du afleverer kontantkortet på festivalen inden du tager hjem. Dog senest søndag kl 11:00. Anmoder du om at få udbetalt restbeløbet via hjemmesiden, refunderes depositum ikke.

 

MobilePay
MobilePay modtages ikke i festivalens salgsboder.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Når du trykker Tilmeld, bekræfter du, at vi må sende dig emails med markedsføring og information.

Persondata-politik