31. juli til 3. august 2024
MUSIK FOR ALLE
Vi ses i 2022

Vi ses i 2022

// Udgivet: 23-12-2021

Selvom der stadig er laaang tid til Bork Festival 2022, så kan I allerede nu glæde jer til at opleve Rasmus Seebach, Hjalmer, MALURT, Tørfisk, Tom Donovan og Pauline på sommerens festival. 

Sanger, sangskriver og producer Rasmus Seebach er tilbage på Bork Festival 2022. Han gæstede sidst Bork i 2019, og endnu engang endte han på en 1. plads på jeres ønskeliste.

Siden 2009 har Rasmus vundet et utal af priser, men vigtigst af alt har han med sine dansksprogede popsange vundet en plads i hjertet hos utroligt mange mennesker.

 

25-årige Pauline har gennem det meste af sit liv skrevet små digte og leget med ord, som nu er blevet til musik. Hun har bl.a. optrådt på årets Spot Festival og hendes seneste single “Noget for Nogen” er i rotation på P3 og P4.

 

Hjalmer er i sandhed vokset op i et hjem med klaver - og sikkert også et dusin andre instrumenter - men som kunstner står han på egne ben foran sit eget publikum. Siden hans debut i 2017 er det rullet vanvittig hurtigt for den ambitiøse og arbejdsomme herre, og således har han sunget sig ind i vores hjerter med både talent og karisma. I et univers af flygtige forelskelser og coming-of-age, rummer Hjalmers sange tusinder af melodiøse historier.

 

Danske rockelskere har drømt om det i umindelige tider, og nu sker det endelig. MALURT kører bandbussen ud af langtidsparkeringen og det legendariske rockband er igen vækket til live. De var i 2020 offentliggjort til den aflyste Bork Festival, men de har heldigvis også givet grønt lys til at kigge forbi i 2022 med hits som Superlove, Mød Mig I Mørket, Den Eneste i Verden og mange flere.

 

Tom Donovan - den irske troubadour og entertainer er formentlig den sanger, der har den største samling af irske ballader på sit repertoire. Sammen med Tørfisk som også er på plakaten 2022, så er også Tom Donovan klart den kunstner, som har stået på festivalen flest gange igennem historien. 

 

Thyborøn-bandet Tørfisk har spillet koncerter i 40 år, og noget af det der har holdt dem i gang er publikum. Frem til juni 2021 havde de givet ikke mindre end 4700 koncerter, hvor omkring 35 af dem har været på Bork Festival igennem festivalens historie. Tørfisk spiller i Havnebaren lørdag kl. 15.15, og alt er som det plejer at være.

Bork Festival 2022 finder sted på festivalpladsen ved Bork Havn den 3. – 6. august 2022. Billetter kan købes her

 

Foreløbigt program - Oplev mere end 50 koncerter over 4 dage

Rasmus Seebach / L.O.C. / Gnags / Malurt / Hjalmer /Jung / Tobias Rahim / Pauline / Tørfisk  

Tom Donovan og mange flere.

 

Tilmeld dig nu og få seneste nyt!

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Når du trykker Tilmeld, bekræfter du, at vi må sende dig emails med markedsføring og information.

Persondata-politik