31. juli til 3. august 2024
MUSIK FOR ALLE

Mordtager af DMA's ærespris i 2021 gæster Bork

// Udgivet: 23-12-2021

Sanger, sangskriver og producer Rasmus Seebach er tilbage på Bork Festival 2022. Han gæstede sidst Bork i 2019, og endnu engang endte han på en 1. plads på jeres ønskeliste.

’Min Engel’ ser dagens lys i et lille musikstudie på Amager, hvor 28-årige Seebach har på fornemmeren, at han har skrevet noget virkelig godt. I slut 00’erne rammer den dygtige popsnedker airplay og streamingtjenester. Og den danske musikscene er pludselig i fuldt omfang beriget med en bundærlig hitartist. Siden 2009 har Rasmus vundet et utal af priser, men vigtigst af alt, har han med sine dansksprogede popsange vundet en plads i hjertet hos utroligt mange mennesker. Som Seebach selv beskriver:

’Det er den ultimative forløsning for mig at komme ud og spille live. At komme ud og se sangene leve, se publikum i øjnene og høre dem synge med. Det overgår alt. Det er her musikken kan leve. Og det er i sidste disse mennesker, jeg laver musikken til.’

Forvent den ultimative oplevelse hver gang. Med spektakulære og storslåede shows gør Rasmus Seebach sig altid umage for levere personligt og med direkte henvendelse til dig – krydret med alvorligt catchy melodier og løbeild fra start til slut.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Når du trykker Tilmeld, bekræfter du, at vi må sende dig emails med markedsføring og information.

Persondata-politik