31. juli til 3. august 2024
MUSIK FOR ALLE
Oplev Medina og andre kendte navne på Bork Festival!

Oplev Medina og andre kendte navne på Bork Festival!

// Udgivet: 03-03-2023

Sommerens musikprogram tager mere og mere form. Vi offentliggør nu syv nye artister, som klæder Bork Festival på med både erfaring og velkendte omkvæd, såvel som helt nye tekster og spirende artister.

Så hvem kan jeg opleve?

Køb din billet inden den 6/3 og spar penge på din partoutbillet!


Medina kræver vist ingen introduktion. Siden den først debut-single ”Kun for mig” i 2007, har den ikoniske sangerinde gang på gang ramt os med sine store hits. Hendes musik er ofte inspireret af personlige oplevelser, og hun er ikke bange for at åbne op om ensomhed, tab og håb. Lad os håbe, at set listen inkluderer "Kun for mig" og "Velkommen til Medina".

Siden Lasse Skriver tonede frem i X-factor som den syngende tømrerlærling, er hans popularitet kun steget. 2023 markerer også året for hans tournédebut, og det ser vi utrolig meget frem til.

Tennis er ifølge egne ord verdens bedste sportsorkester. Bandet, der består af 6 toptunede musikere, byder på musikalsk underholdning i verdensklasse. Vi ser i den grad frem til at synge med på velkendte ørehængere, et fyldt dansegulv og en super stemning.

Benny Jamz er en ung talentfuld rapper. Han har været aktiv siden 2017. Han er kendt for sine catchy hooks og bars, der ofte handler om at følge sine drømme og tro på sig selv. Hans musik er inspireret af både amerikansk og dansk hiphop, og han har samarbejdet med flere af de største navne i branchen.

Den danske pop-rock duo, Sko/Torp, har siden 90’erne fodret os med gennemarbejdede klassikere, som stadig holder i dag. 2023 markerer året for nye, spændende kompositioner samtidig med at der med garanti bliver plads til at spille de ekskede klassikere.

Bag navnet Gobs gemmer sig en spændende ung rapper. Gobs skaber et univers omkring sine sange, der er fyldt med humor, selvrefleksion og en dybere mening. Han har en unik evne til at kombinere elementer fra hiphop, jazz og soul for at skabe et helt nyt lydbillede. En lyd, som vi ser utrolig meget frem til at høre til dette års festival.

Båndsalat spiller fantastisk partymusik med masser af musikalsk overskud, energisk udstråling og en veltrimmet sans for at underholde og stable en fest på benene. Deres repertoire spænder bredt, så der er stor chance for, at du kan synge med på velkendte klassikere.

STIK MIG EN PARTOUTBILLET

Har du tænkt på overnatning?

Der er rig mulighed for overnatning til Bork Festival. Vi har vores Festival Camp og vores Deluxe Camp.

Pladserne til campingvogne på vores Camp Deluxe er meget populære. Her tilbyder vi kun et begrænset antal pladser.

Tør du vente?

TAG MIG TIL BILLETSALGET

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Når du trykker Tilmeld, bekræfter du, at vi må sende dig emails med markedsføring og information.

Persondata-politik