31. juli til 3. august 2024
Vi ses!
Jonah Blacksmith gæster festivalen til sommer!

Jonah Blacksmith gæster festivalen til sommer!

// Udgivet: 18-04-2022

Jonah Blacksmith fra Thy er respekteret for deres livsshow, som har ry for at efterlade såvel publikum som anmeldere rørte, euforiske og aldeles varme om hjertet.

Jonah Blacksmith fra Thy er respekteret for deres livsshow, som har ry for at efterlade såvel publikum som anmeldere rørte, euforiske og aldeles varme om hjertet. Det syv mands store orkesters lydunivers er lige så energisk og storslået som mødet med Vesterhavet og de storslåede landskaber i Thy.

Med Vesterhavet som bagtæppe og bandmedlemmernes store musikalske alsidighed folder de personlige og håndskrevne sange sig ud i et frit og ubesværet univers, der fletter tråde mellem det himmelstræbende og det helt nærværende og intime.

Bandets syv medlemmer formår med deres store musikalske alsidighed at folde de personlige og håndskrevne sange ud i et frit og ubesværet univers, der fletter tråde mellem det voluminøst himmelstræbende og det helt nærværende og intime. Alt sammen bundet sammen af Simon Alstrups alsidige, stærke og genkendelige stemme i front.

Jonah Blacksmith har haft massiv airplay på landets radiostationer siden debutalbummet ‘Northern Trail’ udkom i 2014. Siden - i 2017 - fulgte det selvbetitlede album ‘Jonah Blacksmith’ og senest i efteråret 2020 udkom det ligeledes anmelderroste ‘Brothers’-album, hvorpå singlerne Monster, Honey og Dreams er at finde.

Jonah Blacksmith spiller fredag den 5. august 2022

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Når du trykker Tilmeld, bekræfter du, at vi må sende dig emails med markedsføring og information.

Persondata-politik