31. juli til 3. august 2024
MUSIK FOR ALLE
Oplev Dodo And The Dodos Live på Bork Festival 2024

Oplev Dodo And The Dodos Live på Bork Festival 2024

// Udgivet: 11-12-2023

Det bliver en musikalsk rejse gennem tidens mest elskede sange, som ”Vågner i natten”, ”Sømand af verden”, ”Lev livet nu”, og mange flere.

Dodo And The Dodos, et navn synonymt med dansk musikhistorie siden 1980'erne, er klar til at indtage scenen på Bork Festival 2024. Der er ingen grund til at introducere dette ikoniske band i detaljer - deres musik har vævet sig ind i vores fælles lydtæppe, og nu får du chancen for at danse og synge med til tidløse hits som ”Vågner i natten”, ”Sømand af verden”, ”Lev livet nu”, og mange flere.

Den 3. august 2024 vil Bork Festival være vært for en uforglemmelig aften med Dodo And The Dodos. Glæd dig til at genopleve magien af hits som ”Pigen med det røde hår” og ”Giv mig skibene tilbage”. Det bliver en musikalsk rejse gennem tidens mest elskede sange, og du kan være med til at skabe minder.

Liv livet nu og køb din billet allerede nu!

Så, kære venner, markér datoen i kalenderen og gør dig klar til en fantastisk oplevelse. Dodo And The Dodos er klar til at fyre op under scenen og levere en koncert, der vil få dig til at danse og synge med hjertet. 

Gå ikke glip af chancen for at være en del af Bork Festival 2024 og opleve Dodo And The Dodos live.

Klik her for at sikre din billet, og oplev et af Danmarks mest elskede bands.

Tilmeld dig nu og få seneste nyt!

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Når du trykker Tilmeld, bekræfter du, at vi må sende dig emails med markedsføring og information.

Persondata-politik