31. juli til 3. august 2024
MUSIK FOR ALLE
Musikguide: Tre anbefalinger til Bork Festival 2022

Musikguide: Tre anbefalinger til Bork Festival 2022

// Udgivet: 03-08-2022

Fire anbefalinger til ugens musikprogram. Vi kunne nævne mange flere, men vil anbefale, at man er lidt nysgerrig på nogle af de nyere bands, som man ikke så ofte kan opleve i Vestjylland.

Kig forbi eftermiddagskoncerterne i Havnebaren, så venter der helt sikkert en positiv overraskelse eller to med navne som Patina, Blæst, Pauline og Kalaset. 

 

Pauline

Pauline har gennem det meste af sit liv leget med ord, men nu er legen udskiftet med en sommertour, som får det fremadstormende danske talent forbi Bork Festival. Hendes debutsingle “Ny Og Næ” har været Ugens uundgåelige på P3, og kan beskrives som en storladent, sfærisk blanding af spillet og programmeret musik. Pauline er lyden af dansk musik med et moderne pop/indie tvist. 

Pauline spiller i Havnebaren fredag kl. 16:00. 

 

Blæst

Hvis bilradioen har været tændt på radiokanalen P3 de seneste uger, så har du med garanti hørt megahittet “Juice”. De fem unge musikere har siden spillet for fulde huse landet over, og med deres Stiv Kuling Tour kommer bandet forbi Bork Festival. Deres groovy, delikate popsange er ørehængende melodier med en lyrik, der omfavner hverdagsøjeblikke, som rummer stor poesi, hvis man ser godt efter. 

Blæst spiller i Havnebaren torsdag kl. 15:15.

 

Kalaset

I et lydunivers af nostalgisk 80’er synthesizer og indie prægede rytmer toner de fem unge mennesker bag KALASET frem. Til deres koncerter mærker man deres unge energi og kraft, som udspilles i et energibærende band, og med fængende melodier og tempofyldte numre som “Riv I Mit Hår” og “Kaos Kan Være Smukt” inddrager de tilskuerne i deres univers. 

KALASET spiller i Havnebaren onsdag kl. 16:45.

 

Patina

En anmeldelse fra Soundvenue beskriver Patina som lyden af dansk poprock, og fredag besøger de Bork Festival. For Patinas kerne er de tre trommeslagere, der skiftevis giver den som frontmand og skaber et ekstatisk fællesrum, hvor man med åbent bryst kan stille sig sårbar. Med hits som “Flammer Rammer” og “Omvendt Forsvar” har Svendborg-gutterne haft stor succes siden deres sejr ved DR’s Karrierekanonen.

Patina spiller i Havnebaren fredag kl. 16:00. Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Når du trykker Tilmeld, bekræfter du, at vi må sende dig emails med markedsføring og information.

Persondata-politik