31. juli til 3. august 2024
MUSIK FOR ALLE

Her er de første navne til Bork Festival 2022

// Udgivet: 01-12-2021

Bork Festival er endelig tilbage og vi kan nu offentliggøre de første fire navne til sommerens festival. Vi er utrolig glade for at kunne præsentere Gnags, L.O.C., Tobias Rahim og Jung. En bred musikalsk vifte, som i samme omgang sparker billetsalget i gang i dag kl. 10.00.

L.O.C. spiller på årets festival

L.O.C. er brandvarm på sit mest spændende album i ti år. Hovedsageligt indspillet i Aarhus og med et væld af gæster med unmatched energi primært fra Aarhus V., er ”Fuck L.O.C.” en tilbagevenden til den umiddelbare approach, der gennem årene har høstet rapperen horder af fans.

Et emne er centralt på det nye album – det skal fungere live: ”Det skal indeholde minimum én eller to sange, som virker på en festival om fem år. For man ved først, om noget er et hit om fem år.

En ting er sikkert! Der kommer i hvert fald en perlerække af nye og gamle hits på sommerens festival i Bork.

Jung på den vestjyske kørebane!

I grænselandet mellem det fintmærkende og det hårdtslående finder man Jung. Som fugl Føniks har trioen rejst sig fra 80’ernes efterdønninger og skabt et fabelagtigt univers af smagfuld og unik vellyd. I maskinrummet finder man Jonas Jung (vokal), Sigurd Boesen (guitar) og Michael Hovmand (keys). En trio som ligger i yderste kørebane, med vinden i ryggen og stille og roligt fart på Som Jung selv beskriver det:

’Vi håber beskedent, at vores musik kan være med til at samle generationerne’, og her rammer de ned i noget sandt. Danmarks nye nationalorkester, bliver de kaldt, og der hersker ingen tvivl om, at den højspændte trio har en stor fremtid foran sig.

GNAGS gæster Bork i sommeren ´22


Det er nu, hvis man skal nå at opleve et af Danmarks mest sejlivede og bedste LIVE-bands i fri dressur. GNAGS sadler op til sommerens festivaler og gæster i den forbindelse festivalpladsen ved Bork Havn.

Tournéen 2022 bliver en kavalkade af den lange karrieres største hits og introduktion af nye numre, der er blevet skabt under nedlukningen. Et nyt GNAGS-album er under opsejling, så publikum vil både blive glædet med det velkendte og få deres nysgerrighed udfordret.

En stor mand gæster Bork Festival for første gang

Det bliver på et fundament på catchy melodier og charmerende leveringer, når Tobias Rahim gæster Bork for første gang denne sommer. Et rum hvor der både er plads til tabuer, politiske budskaber, fest, sex og ulykkelig kærlighed.

Udsolgte koncerter, millioner af streams og uundgåelige radiohits; 2021 blev året hvor Danmark for alvor forelskede sig i Tobias Rahims forførende lyrik, euforiske lyd og fængslende visuelle univers i form af kæmpehittet ”STOR MAND”.

Billetsalget til Bork Festival starter nu!

Følgende billettyper kommer til salg fra d. 1. december kl. 10.00

  • Partoutbilletter
  • Strandhytter
  • Campingvogn
  • Teltpakker

Priserne stiger første gang d. 28. februar, så tøv ikke for længe!

 

Spotify playliste 2022

Kom i festivalstemning - lyt til artisterne her!

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Når du trykker Tilmeld, bekræfter du, at vi må sende dig emails med markedsføring og information.

Persondata-politik