31. juli til 3. august 2024
MUSIK FOR ALLE
A Beautiful Life

A Beautiful Life

// Udgivet: 20-06-2023

Christopher er lige nu højaktuel med Filmen 'A Beautiful Life' hvor han spiller Elliott, en ung fisker med en ekstraordinær stemme. Oplev Christopher på Bork Festival, når han giver koncert denne sommer.

En melodiøs skrædder. En energi, som ruller med tårnhøj fart. En muskuløs vokal, som har vundet indpas på festivaler, i radioen og i anmeldernes hjerter. Christopher er et popikon af ypperste kaliber.

Christophers urokkelige energi spejler sig i alt, hvad han foretager sig. Siden han i 2012 udgav sit første album ‘Colours’ med hitsingler som ‘Nothing in Common’, ‘Against the Odds’ og titelnummeret ‘Colours’, har han været med til at definere det danske musiklandskab – både som knivskarp sangskriver og studieartist, men også som en raffineret performer, der lægger sit publikum ned med et brag af en energiudladning. Gennem årene har vi som lyttere ikke blot fulgt en kunstner i konstant udvikling. Vi har også set et ungt talent træde ind i voksenlivet med stil – en transformation, som vi har fulgt på nært hold gennem sangerens personlige tekstunivers.

Christopher er gang på gang blevet anerkendt for sit professionelle performancearbejde – en stålsat energi som smitter helt ned til de bagerste rækker. Der er dømt uhøjtidelighed, ærlighed og en rendyrket eksplosion af energi, når popikonet indtager scenen.

Christopher er lige nu højaktuel med Filmen 'A Beautiful Life' hvor han spiller Elliott, en ung fisker med en ekstraordinær stemme.

Elliott får sit livs chance, da den højtprofilerede manager Suzanne opdager ham til en fest. Suzanne sætter snart Elliott sammen med sin fremmedgjorte datter og musikproducer, Lily. Den danske popsanger står selv for musikken til filmen, som han har skrevet et helt album til.

Det Store Koncerttelt
Lørdag d. 5. august
Kl. 21.30

 

KØB BILLET

Billetprisen stiger den 2. august kl. 10.00.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Når du trykker Tilmeld, bekræfter du, at vi må sende dig emails med markedsføring og information.

Persondata-politik