31. juli til 3. august 2024
MUSIK FOR ALLE
Folkeklubben giver koncert til Bork Festival 2022

Folkeklubben giver koncert til Bork Festival 2022

// Udgivet: 16-02-2022

De har besøgt Bork Festival mange gange siden 2012 og til sommer har vi fornøjelsen igen med deres selskab og sange som ’Fedterøv’, ”Flammende hjerter”, ’Danmarksfilm’, ’Torben Ulrich’ og mange flere.

I 2022 drager Folkeklubben, efter en historisk lang festivalpause, atter på en landsdækkende sommer tour for at præsentere de nye sange såvel som det efterhånden omfangsrige bagkatalog.

Folkeklubben har over de sidste 9 år markeret sig som et af landets bedste og mest flittige liveorkestre. Når trioen igen stævner ud, er det med deres nye femte album ’Børn Af Den Tabte Tid’ i ryggen. Og med et bagkatalog, der tæller hits som ’Fedterøv’, ”Flammende hjerter”, ’Danmarksfilm’, ’Torben Ulrich’, ’Men Ikke Endnu En Vinter’, ’Sort Tulipan’ samt de 12 nye sange på det kommende udspil er der lagt op til et poetisk rockbrag.

Børn Af Den Tabte Tid

Folkeklubben udsendte d. 6. november 2020 deres femte album ’Børn Af Den Tabte Tid’ – opfølgeren til den kritikerroste ’Sort Tulipan’ som ved udgivelsen i 2018 indtog en 1. plads på albumhitlisten over samlet fysisk salg i Danmark. Den nye plade behandler tiden som faktor – og om at vide, at hvis du virkelig se frem, må du se dig tilbage.

 

Køb billet

Flaskepost fra Bork - tilmeld dig her!

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Når du trykker Tilmeld, bekræfter du, at vi må sende dig emails med markedsføring og information.

Persondata-politik