31. juli til 3. august 2024
MUSIK FOR ALLE

Bork Festival udskydes til 2022

// Udgivet: 04-05-2021

Det går op og ned i showbusiness, men vi må desværre vente endnu et år på opturen.

For andet år i træk må vi desværre aflyse Bork Festival. Ingen er mere kede af denne udmelding end os, men det er desværre ikke muligt at afholde festivalen, som vi kender den. På baggrund af regeringens seneste melding må vi erkende, at musikken ikke kommer til at spille i Bork denne sommer.

Med store krav om afstand, ingen overnatning på festivalpladsen og sektionsopdeling bliver det langt fra den festival, som vi kender.

Selvom store dele af befolkningen er vaccineret i starten af august, er det ikke muligt at afholde festival uden de mange krav og begrænsninger, som regeringen har fremsat.

I stedet vil vi kigge fremad mod næste sommer.  Vi håber, at I forsat har lyst til at feste med os til Bork Festival 2022, der med lidt held løber af stablen fra d. 3. – 6. august 2022.

 

Overfør din billet til 2022

Har du købt billet til Bork Festival 2020 eller 2021, skal du blot møde op til Bork Festival 2022. Det vil være en kæmpe hjælp for os og vores arbejde frem mod Bork Festival 2022, hvis du beholder din billet til næste års festival.

 

Du vil i løbet af de kommende uger modtage en mail med information fra vores billetudbyder Ticketmaster, hvorledes du skal forholde dig. Såfremt du ønsker at få dine penge tilbage, skal du blot følge vejledningen, der står beskrevet i mailen. Husk evt. også at holde øje med dit spamfilter.

Vi ses i 2022 – hvor vi glæder os til at feste med jer!

 

 

 

Få seneste nyt omkring Bork Festival 2022 lige her!

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Når du trykker Tilmeld, bekræfter du, at vi må sende dig emails med markedsføring og information.

Persondata-politik