31. juli til 3. august 2024
MUSIK FOR ALLE
Bork Festival uddeler 750.000, - til lokale klubber

Bork Festival uddeler 750.000, - til lokale klubber

// Udgivet: 22-11-2022

Efter to år med nedlukninger er vi endelig tilbage og kan berette om en fantastisk festival i sommeren 2022. Dejligt vejr, engagerede frivillige, mange velbesøgte koncerter samt et meget feststemt publikum, dannende rammerne for en succesrig festival.

Bork Festival annoncerer et overskud på kr. 1.200.000, hvilket er et rekordhøjt beløb i festivalens historie. Der har været stor fremgang på salgssiden – både i forhold til billetsalget, men også en større omsætning på pladsen set i forhold til den sidst afholdte festival i 2019.

750.000, - bliver videreformidlet til de lokale hjælpeforeninger, mens resten bliver overført som en del af de faste kontrakter med Bork Havn Fonden, som støtter initiativer for børn og unge hovedsageligt i nærområdet.  

Vi har i år haft en totalomsætning på omkring 12 millioner, og samtidig ikke haft de store investeringer. Alle samarbejdsklubber har fået fordoblet deres løn i forhold til det aftalte, siger Martin Jensen, der er festivalens formand. Det er et resultat, vi er meget stolte over.

Fremtiden ser lys ud - men festivalbranchen sover aldrig, og der kommer hele tiden nye spillere på markedet, hvilket betyder, at vi naturligvis allerede er i gang med at kigge på næste års festival.

 

Tak!

Endnu en gang en stor tak til alle de frivillige, som igen har revet en uge eller mere ud af deres kalender for at give en hånd med.

Det er bestemt ikke blevet mindre tidskrævende at drive festival, og det kræver efterhånden det meste af året at blive klar til uge 31. Uden frivillige kunne vi simpelthen ikke drive festivalen, så det er altafgørende, at vi har sådan en stor opbakning, siger festivalens formand Martin Jensen.

 

Siden begyndelsen i 1979 har Bork Festival været 100 % non-profit.  Bork Festival har årligt 7.000 gæster dagligt, over 1200 frivillige, 50 koncerter på 4 dage og 3 store musiktelte. Det hele er bygget op på 100 % frivillighed.  

Nedtællingen til Bork Festival 2023 er i fuld gang, og billetsalget starter den 1. december kl. 10.00. 

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Når du trykker Tilmeld, bekræfter du, at vi må sende dig emails med markedsføring og information.

Persondata-politik