31. juli til 3. august 2024
MUSIK FOR ALLE
Vi er så klar til Bork Festival 2022!

Vi er så klar til Bork Festival 2022!

// Udgivet: 29-10-2021

Corona satte desværre lig’ en stopper for Bork Festival i 2020 og 2021 - og den stopper har været en hård og lang pause. Men bare rolig, vi er tilbage!

Vi mangler bare at høre hvad DU gerne vil have på programmet!

Ja, du læste rigtigt - vi har ikke glemt jer, og vi har bestemt heller ikke glemt de gode minder fra Bork Festival 2019. Corona satte desværre lig’ en stopper for Bork Festival i 2020 og 2021 - og den stopper har været en hård og lang pause. Men bare rolig, den lange pause er blevet brugt til at planlægge Bork Festival 2022.

Hele teamet bag Bork Festival arbejder nemlig ekstra hårdt for at skabe et brag af en gensynsfest til 2022, så vi allesammen endnu en gang kan opleve den gode stemning igen. Vil du genleve den gode stemning eller dele dine minder fra 2019?

Følg os på Facebook og Instagram, hvor du kan dele ud af alle dine gode billeder og historier fra Bork Festival.

 

Den gode stemning..

Og apropos den gode stemning, så kunne vi mægtig godt tænke os at vide, hvem du gerne ser på plakaten til Bork Festival 2022!

Klik på linket herunder og skriv dine ønsker, så vil vi gøre vores til at lave et fantastisk musikprogram. (Pssst, vi er i fuld gang med at booke artister, så vent ikke for længe med at indsende dine ønsker)

 

Skriv dine ønsker her

 

Bork Festival bliver i 2022 afholdt fra d. 3. - 6. august med musik for alle på festivalpladsen ved Bork Havn.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Når du trykker Tilmeld, bekræfter du, at vi må sende dig emails med markedsføring og information.

Persondata-politik