31. juli til 3. august 2024
MUSIK FOR ALLE
De første seks navne er nu klar til Bork Festival 2023

De første seks navne er nu klar til Bork Festival 2023

// Udgivet: 01-12-2022

Selvom kalenderen siger 1. december, gløgg og julekalender, så er der én god grund til at begynde at tænke på næste sommers fadøl og gode musik allerede nu. Billetsalget til Bork Festival 2023 åbner nemlig i dag, og derfor er vi nu klar med seks nye navne til næste års festival.

Tobias Rahim gæster Bork Festival 2023

Vi gentager succesen med Tobias Rahim. Han lagde Bork Festival ned sidste år, da vi alle sammen skrålede med på ’Mucki Bar’, og det er vi klar til at gøre igen! Til sommer turnerer Tobias Rahim rundt med sit nyudgivne album ’Når sjælen kaster op’. Ingen ved, hvad Tobias Rahim kan finde på - men én ting er sikkert:  Der kommer hits på stribe!

 

Hvis du alligevel har Tobias Rahims digtsamling ’Drømmene maler virkeligheden’ på ønskelisten, kan du lige så godt også skrive et par festivalbilletter på, så vi kan skråle med sammen.

 

Er du mere til tidløse klassikere som ’Alt Hvad Hun Ville Var At Danse’ og ’De Første Kærester På Månen’? Så kan du glæde dig til endnu en gang at opleve TV-2 på Bork Festival. Med deres mere end 40 års erfaring og store repertoire, står de klar til at levere musik som mange generationer kan synge med på.

 

Lamin er en af de nye navne. Både på musikscenen og på Bork Festival. For første gang byder vi velkommen til den anmelderroste kunstner og nyudklækkede P3 Guld vinder. Det unge talent leverer bangers, der indkapsler lyden af 2023. Lamins raptekster er fulde af historier, der gør det svært ikke at lytte med.

 

Endnu en gang har vi fornøjelsen af Magtens Korridorer, der med deres rockeventyr kan bryde ethvert hverdagstrommerum og ’Lorteparforhold’. Deres både hårde og poetiske lyd vækker genklang hos de fleste. Deres bagkatalog er enormt, og de har for nyligt tilført flere numre til samlingen med deres nye EP ’Nødudgang’.

 

Birthe Kjær er dansktoppens dronning. Med sine mere end 60 år i branchen har hun sunget sine mange hits på næsten alle landets scener og festivaler, og endnu en gang gæster hun Bork Festival. Birthe Kjær kan noget særligt. Hun formår at sprede glæde med sine sange, som vi alle sammen kan synge med på. Vi glæder os til at skråle med på ’Jeg går aldrig til bal uden trusser’ og ’Den knaldrøde gummibåd’, når Birthe Kjær går på scenen på Bork Festival 2023.

 

Shooter Gang er en ny trio på den danske livescene. De leverer musik fra den rå virkelighed og fortæller om livet i de danske ghettoer. Det er råt, hårdt og energisk, når de går på scenen. De forstår, hvordan man får sparket gang i en fest, og deres indbyrdes kemi smitter af på publikum. Hvis du er til rap og hårde tekster, så kom med, når Shooter Gang forvandler teltet til en fest.

 

Billetpriserne til Bork Festival 2023 stiger flere gange. De allerbilligste billetter får du nu, så der er god grund til at skrive dem på ønskelisten eller købe dem allerede i dag.

 

Du kan købe billetterne her

 

Vi havde en fantastisk god festival i 2022 - og vi arbejder lige nu på at stable en lige så god fest på benene i 2023. Har du gode råd, idéer eller ting vi kan gøre bedre, så er du altid velkommen til at besvare denne mail eller skrive til os på info@borkfestival.dk.

Vi glæder os til 2023

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Når du trykker Tilmeld, bekræfter du, at vi må sende dig emails med markedsføring og information.

Persondata-politik