31. juli til 3. august 2024
MUSIK FOR ALLE
Artigeardit x Lamin giver festivalkoncert i Bork til sommer

Artigeardit x Lamin giver festivalkoncert i Bork til sommer

// Udgivet: 10-12-2023

De to rappere har flere stærke udgivelser og en fantastisk festivalsommer i 2023 bag sig. I 2024 står de på scenen sammen til Bork Festival.

Artigeardit er et af de største talenter, rap-genren har set i flere år. Han har lynhurtigt skabt en stor og trofast fanskare, der elsker hans forførende og let genkendelige lyd. Lamin er en af genrens hurtigst voksende navne, der er blæst ind på rap-scenen med knivskarpe punchlines. De to rappere har flere stærke udgivelser og en fantastisk festivalsommer i 2023 bag sig. I 2024 står de på scenen sammen til Bork Festival.

I 2021 udgav Artigeardit og Lamin ’Ny Agenda’, som var deres første fælles EP. Opfølgeren, fuldlængde albummet ’Nu Hvor Vi Er Her’, lander i kølvandet på en stor festivalsommer for begge rappere. Artigeardit spillede i juli måned Grøn Koncert-turné, og Lamin, der også har turneret flittigt rundt på festivalerne denne sommer, var desuden på en udsolgt indendørs-tour i foråret med i alt 11 shows og knap 10.000 solgte billetter i alt.

Artigeardit har skabt et unikt musikalsk og visuelt univers, som har givet ham en bred og loyal fanskare. Gennem sine tekster fortæller han historier fra sit eget liv på godt og ondt. Han har fra starten været en ener på den danske musikscene og et af de største rap-talenter vi har set i årevis. Hans ikoniske lyd, der både er forførende og let genkendelig, har løftet ham til toppen af dansk rap og de danske hitlister. Han udgav i foråret 2023 det karrieredefinerende album, ”Længe Leve”, som blandt andet fik seks ud af seks stjerner i Soundvenue.

Lamin er en af musikscenens nye og hurtigst voksende navne. Med sine anmelderroste koncerter og velskrevne rap-tekster vandt han ’Årets Nye Navn’ ved DMA 2022, samt ’P3 Talentet’ ved P3 Guld 2022. Samme år udgav Lamin sit andet studiealbum, “Kronisk Skeptisk”, som hurtigt ramte nr. 1 på albumlisten. Med sine skarpe punchlines og benhårde levering har Lamin ikke sat en fod forkert, siden han blæste ind på rap-scenen. Han har fået fans til at ”Ride The Wave” landet over og det går kun fremad herfra.

Oplev Artigeardit x Lamin på Bork Festival

De to rappere kan opleves onsdag den 31. juli 2024 på årets festival.

 

KØB BILLET

Tilmeld dig og få seneste nyt!

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Når du trykker Tilmeld, bekræfter du, at vi må sende dig emails med markedsføring og information.

Persondata-politik