31. juli til 3. august 2024
MUSIK FOR ALLE
Ændring i musikprogrammet til Bork Festival

Ændring i musikprogrammet til Bork Festival

// Udgivet: 30-07-2022

Ændring i programmet til Bork Festival 2022.

Jimilian erstatter Malte Ebert lørdag, og rykkes fra onsdag til lørdag. Djämes Braun x Vild $mith erstatter Jimilian onsdag.

At finde en erstatning for Malte Ebert var desværre en større opgave end først antaget. Med næsten 100 koncerter fordelt over hele landet ved arrangementer som Smukfest, Ringsted Festival, Musik I Gryden og Grimfest, har det været svært at få kabalen til at gå op.

Men det er lykkedes - og nu holder vi så tungen lige i munden.

Malte Ebert skulle have spillet lørdag eftermiddag, han bliver erstattet af Jimilian.

Jimilian var allerede på vores onsdagsprogram, så her har vi også skullet finde en erstatning. Valget er faldet på Djämes Braun x Vild $mith, så der er i den grad lagt op til fest.

Derudover har Jimilian en ret stor sceneproduktion med på hans sommer tour, som ikke kunne benyttes til fulde i Havnebaren om onsdagen, men det er der nu mulighed for i Det Store Koncerttelt om lørdagen.

 

Djämes Braun x Vild $mith

Djämes Braun har endegyldigt placeret sig på festival kortet som et fest band af stort format. Og hits er der nok af: "Fugle", "Kvinder Og Kanoner", "Duft Af Ba-cone", "Inficeret" og "Kom Og Giv Mig Alle Dine Penge".

Vild $mith har spillet over 400 jobs, heriblandt Grøn Koncert, SmukFest, Roskilde Festival, m.fl., og er notorisk kendt for deres vilde liveenergi og numre som "Gør Det Godt", "Vild idag syg i morgen", "På Det Shit Igen" 

Sommeren 2022 slår de pjalterne sammen og garanterer en kæmpe fest fyldt med hits.

 

Onsdag den 3. august
19.15
Havnebaren
Djämes Braun x Vild $mith

 

Lørdag den 6. august
16.45
Det Store Koncerttelt
Jimilian

 

Vi håber på jeres forståelse, og super glade for at Djämes Braun x Vild $mith kunne træde til med så kort varsel og Jimilian kunne rykkes til lørdag i Det Store Koncerttelt.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Når du trykker Tilmeld, bekræfter du, at vi må sende dig emails med markedsføring og information.

Persondata-politik