31. juli til 3. august 2024
MUSIK FOR ALLE

10 navne til Bork Festival 2020

// Udgivet: 27-11-2019

Bork Festival melder nu klar med de første navne til musikplakaten 2020, hvor i alt 10 navne kickstarter billetsalget d. 1. december.

Salget af partoutbilletter, samt boformer starter søndag d. 1. december kl. 10.00, og der er penge at spare ved at købe billetten til alle 4 dage inden d. 21. januar 2020. Hvis man har planer om at bo på Camp Deluxe, er det også en god idé at købe billetten i god tid, da der sidste år blev udsolgt.

Aqua er tilbage i Bork, efter en forrygende koncert i 2011, hvor de i den grad fik lukket den gamle festivalplads ned med et brag. De får bl.a. selskab af gendannet MALURT, Queen Machine, Lars Lilholt Band, Jung, Citybois, Birthe Kjær, Patina, Tørfisk & Madam Blå & Poprockerne. Programmet vil som de seneste år indeholde over 50 koncerter fordelt fra d. 29. juli til 1. august 2020.

Aqua

Vores allesammens 90’er-favoritter, AQUA, der består af René Dif, Søren Rasted og den norske sangerinde Lene Nystrøm, har siden deres gennembrud i 97’ været kendt på international plan for deres utallige eurodance hits, der bl.a. tæller numre som ’Barbie Girl’, ’Doctor Jones’, ’Turn Back Time’, ’My Mamma Said’ og ’Back To The 80’s’. Med deres finurlige samt farverige musikalske og visuelle stil har de cementeret sig selv på den internationale musikscene, og gjort AQUA til det bedst sælgende danske band til dato.

Så glæd dig til sommer, hvor AQUA tager dig tilbage til 90’erne, og sætter festen i gang på Bork.

MALURT

At det legendariske danske rockband MALURT bliver gendannet i 2020 er en nyhed, som de fleste danske rockelskere allerede har hørt. 40 år efter deres debutalbum tager de – i den vilde Mød mig i Mørket-udgave af bandet.

I lyset af den overvældende interesse, hvor mange rockfans forgæves har forsøgt at få billet til forårsturen, har MALURT valgt at forlænge turen. De runder derfor deres comeback af med en stribe sveddryppende rockshows med glødende nostalgi på festivalerne i 2020. Den forlænget tour, bringer Malurt til Bork hvor det er første gang muligt at opleve bandet og deres superlove.

Lars Lilholt Band

”De Lyse Nætters Orkester” er en institution på den danske live-scene. Siden 1983 har de hver sommer turneret ..og igen i 2020 vil Lars Lilholt Band tage rundt i Danmark. Det otte mand store orkester er en meget solid og meget velspillende maskine. Det vil igen være medvirkende til at Lilholts stærke repertoire, bliver leveret med en spilleglæde og en præcision, der altid skaber en fest af de store

I sætlisten finder man altid sange fra Lilholts efterhånden meget store bagkatalog. I 2020 vil der også være sange fra det nyeste udgivelse, Drømmefanger, som bla. Gedens Tænder og Første Gang På Roskilde, i lunt selskab med store hits som Den Hvide Dværg, Cafe Måneskin, Kald det kærlighed og Onkel Christian ! Fra sommeren´s koncerter i 2019 har samtlige anmelderne været meget begejstrede og som flere skriver: ”Lars Lilholt Band har aldrig stået stærkere” !

Queen Machine

I ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum på danske såvel som udenlandske scener med storslåede og medrivende koncertoplevelser. Og i 2020 har du mulighed for at opleve det på nærmeste hold, når Queen Machine igen drager på turné. 


Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af Queens udødelige hits. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love… Listen af hits er så godt som uudtømmelig, og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine.

Citybois

Med hitsinglerne Sig Mig, Finde Tilbage, Pool, Purple Light og mange flere, har Citybois i dag cementeret sig som en af landets største kunstnere.

Som live artist har Thor og Anthon altid haft en særlig evne til at løfte stemningen til et nærmest ekstatisk niveau. Det beviste de senest ved deres udsolgte koncert i Store VEGA i april 2019, og rundt på landets festivaler i løbet af sommeren, hvor det til tider var svært at høre selve koncerten for det hengivende publikum.

Jung

”Vi håber – beskedent – at vores musik kan være med til at samle generationerne”.

Sådan lyder ordene fra den danske indiepop-trio jung, der, på rekordtid, har indtaget den danske musikscene. I september 2019 udgav jung sin anden single ”Hun Kommer Tilbage”, der gik ind som ”P3’s uundgåelige”, mens P4 lagde sangen direkte i A-rotation. Kort efter annoncerede bandet sin debutkoncert på Hotel Cecil, der gik udsolgt på kun 24 timer.

Jung er lyden af dansk 80’er rock blandet med elektroniske elementer og tankevækkende lyrik. 

Patina

Patina er historien om de tre trommeslagere Gregers, Mads & Søren fra Svendborg, der fra den ene dag til den anden markerede deres tilstedeværelse på fm-båndet i løvfaldssommerens storhedstid. Radiovært Casper Bach Hegstrup på P6 BEAT gav radiopremiere til PATINAs debutsingle ’miner_paa_papir’ i starten af oktober ’18, og radiopremieren viste sig at blive en drømmestart for de tre Svendborggutter, der tilsyneladende ramte plet med deres nervefulde, rytmiske og alternative popsange

På trods af Patinas officielle eksistens på kun seks måneder står det klart, at PATINA er ét af de mest interessante navne på den danske musikscene. Siden radiopremieren i oktober ’18 fulgte en uge som Ugens Kanon i KarriereKanonen, en single på rotation på P6 BEAT, airplay på P3, en udsolgt debutkoncert på Musikcaféen i København, et supportjob for Barselona efter kun tre koncerter og slutteligt en plads blandt de 8 finalister i KarriereKanonen 2019.

Birthe Kjær, Tørfisk & Madam Blå & Poprockerne kommer også!

Flere spændende navne vil senere bliver offentliggjort til musikprogrammet 2020.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Når du trykker Tilmeld, bekræfter du, at vi må sende dig emails med markedsføring og information.

Persondata-politik