3. august til 6. august 2022
Vi ses i 2022

Queen Machine

Spiller fredag

I ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum i ind-og udland med storslåede og medrivende koncertoplevelser. Og i 2019 har du mulighed forat opleve det på nærmeste hold! Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal afudødelige hits.

We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love...Listen af hits er lang, og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine, der både musikalsk og visuelt leverer varen.

Væbnet med masser af spille lyst og en dedikation til konstant forbedringspiller Queen Machine udsolgte koncerter over hele landet.Deres kærlighed og respekt for Queens musik skinner igennem, når de går på scenen med den storsyngende Bjarke Baisner i front, som uden sammenligning er Danmarks bedste, ja måske hele Nordeuropas bedste bud på Freddie Mercury.

Nyhedsbrev

Vind en partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om en partoutbillet – standard. Vi trækker lod d. 31/5-2022 blandt alle modtagere.

Når du trykker Tilmeld, bekræfter du, at vi må sende dig emails med markedsføring og information.

Konkurrencebetingelser og persondata-politik