31. juli til 3. august 2024
MUSIK FOR ALLE

Jacob Dinesen spiller torsdag 1. august 2024

Spiller torsdag kl. 18:45

Han har med kæmpe succes turneret og udgivet musik nonstop siden 2016 og til sommer kan fans se frem til at opleve - eller måske genopleve et af de største fænomener i nyere tid, når Jacob Dinesen besøger Bork denne sommer.

Jacob Dinesen har både nye sange og fornyet selvindsigt med, når han tager på tour. Han har nemlig brugt det seneste år på at forny og udvikle sig selv og sin sangskrivning i studiet med nye musikalske samarbejdspartnere.

”Sidste år, gik det op for mig, at jeg har udgivet musik og turneret nonstop siden 2016 og vitterligt har fået levet den unge mand ud, som jeg gerne ville være. Jeg hader stagnation, men indså at jeg var nødt til at trække stikket. Det har givet selvindsigt, udvidet min horisont og åbnet døren på klem til det menneske jeg måske i virkeligheden er og til en sangskriver, der nu kan kravle ud under tordenskyen og søge mod lyset.”

Med mere end 45.000 solgte albums, 36 millioner streams og den ene udsolgte tour efter den anden er talentet, passionen og potentialet til at tage og føle på.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Når du trykker Tilmeld, bekræfter du, at vi må sende dig emails med markedsføring og information.

Persondata-politik