31. juli til 3. august 2024
MUSIK FOR ALLE

Minisjangs store stjerne optræder med et helt nyt show på Bork Festival

Spiller lørdag kl. 12:30

Minisjangs populære stjerne Børste er klar til at fortrylle publikum med et helt nyt og spændende show! Den 3. august kl. 12.30 vil Bork Festival blive forvandlet til en stor fest, når Børste indtager scenen med et sprudlende og energisk show, der vil begejstre de yngste medlemmer af publikummet.

Børnene vil blive trukket ind i Minisjang Universet med de populære sange som "Hjulene på bussen", "Borte-Tit" og "Omvendt dag", der vil skabe genklang i alles hjerter og få børnene til at synge med af fuld hals.

Børste og hans nye ven optræder sammen og vil inddrage publikum i showet, hvor børnene vil få rig mulighed for at danse med og deltage aktivt i forestillingen.

I løbet af de seneste år er pindsvinet Børste blevet en velkendt personlighed for utallige børn, takket være sine søde og sjove programmer på DR’s Minisjang-kanal og de hitlister-toppende musiknumre på streamingtjenesterne. Selvom showet primært er designet til børn i alderen 1-5 år, forventes det, at ældre børn også vil finde stor fornøjelse og underholdning i Børstes energi og sjove forestilling.

Børstes nye show havde premiere i oktober 2023 og forventes at strække sig over en halv time. Efter sin optræden vil publikum have mulighed for at møde Børste personligt, få en varm krammer og tage et mindeværdigt billede sammen.

 

Det Praktiske
Entré: 50,-
Børn i alderen 0 – 6 år har gratis adgang ifølge med en voksen.
Har du enten weekend, partout, 3-dags eller lørdagsbillet gælder den selvfølgelig også til denne koncert.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Når du trykker Tilmeld, bekræfter du, at vi må sende dig emails med markedsføring og information.

Persondata-politik