2. august til 5. august 2023

Benny Jamz gæster Bork for første gang i 2023

Benny Jamz betydning for den danske musik og livescene er uhåndgribelig stor. Han udgav tidligere på året sin største udgivelse nogensinde i form af albummet “Jamo”.

Et album der er lavet 100% efter Jamz’ egne regler, hvilket giver værket en hel unik lytteroplevelse. Før albumudgivelsen blev der åbnet op med den store sommerbasker “Vi Varme”, der siden har ligget øverst på Spotifycharten. Succesen fulgtes op af en guldplade kort efter udgivelsen og dokumenterede yderligere Jamz’ stigende relevans.

Albummets visuelle identitet har et umiskendeligt lyserødt tema, der vidner om dets  farverige musikalske univers. Jamz har ligeledes koblet en fluen-på-væggen-oplevelse til albummet, hvor videosnaps fra en ferie med rapgruppen B.O.C. i Madrid blev dokumenteret og senere postet.

Jamz er en formidabel liveartist og har bidt sig solidt fast på den danske livescene. De næste år bliver Danmark til Jamz-land.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om en partoutbillet – standard. Vi trækker lod d. 3/4-2023 blandt alle modtagere.

Når du trykker Tilmeld, bekræfter du, at vi må sende dig emails med markedsføring og information.

Konkurrencebetingelser og persondata-politik