31. juli til 3. august 2024
MUSIK FOR ALLE
Ordensregler

Ordensregler

Af hensyn til opretholdelse af ro og orden og for at sikre vores gæster bedst muligt, har Bork Festival fastsat følgende regler til overholdelse på festivalens områder.

 

Adgang
Der er kun adgang på pladsen og campingarealer for betalende gæster med gyldig billet.

Visitation
Der kan forekomme visitation af gæster ved adgang til festivalpladsen, samt campingarealerne.

Videoovervågning
Der benyttes videoovervågning flere steder på festivalpladsen for at skabe tryghed for festivalens frivillige, samt gæster.

Drikkevarer
Du må ikke have væske med ind på pladsen.

Ulovlig indtrængen
Personer der uberettiget og med forsæt forsøger at skaffe sig adgang til Festivalpladsen bliver afkrævet en afgift svarende til en dagsbillet og politianmeldt med henvisning til Straffelovens § 264 om ulovlig indtrængen.

Fotoudstyr
Det er ikke tilladt at medbringe professionelt fotoudstyr, medmindre man har en presseakkreditering fra festivalen. Publikum må gerne medbringe almindeligt fotoudstyr og tage billeder til privat brug i forbindelse med deres ophold på Bork Festival.

Skyd endelig løs, og del jeres festival med #bork23

Fotografer
Der går fotografer rundt på festivalpladsen, som tager officielle billeder for Bork Festival. Billederne kan blive brugt til markedsføring for festivalen. Hvis der bliver brugt et billede af dig, som du ikke bryder dig om, kan du til enhver tid anmode om, at det bliver slettet. Kontakt: ae@borkfestival.dk  

Alkohol
Der kan kun købes alkohol af personer over 18 år. Barpersonalet har pligt til at bede om ID-legitimation i alle tvivlstilfælde. Det er ikke tilladt for voksne over 18 år at købe eller udlevere alkohol til unge under 18 år.

Hash og andre euforiserende stoffer:
Der er nultolerance over for narkotika af enhver art. Ved indtagen/brug, salg, og besiddelse af hash og andre euforiserende stoffer vil der ske øjeblikkelig bortvisning fra festivalen samt politianmeldelse med henvisning til Straffelovens §3.

Hvis du ser en der er syg, deprimeret, bange eller måske under indflydelse af stoffer, så tøv ikke med at kontakte en festivalmedarbejder for hjælp.

Adfærd
Personer, som fremstår utryghedsskabende i deres påklædning, afmærkning eller adfærd, får ikke adgang på festival- eller campingområderne.

Alle former for vold eller trusler om vold mod service-, sikkerhedspersonale, medhjælpere eller øvrige gæster medfører øjeblikkelig politianmeldelse. Alle former for aggressiv adfærd er forbudt. Der skal udvises størst muligt hensyn til det øvrige publikum og til festivalens medarbejdere.

Sikkerhed
Sikkerhedepersonalets anvisninger skal efterkommes.

Må ikke medbringes
Følgende må ikke medbringes (ikke udtømmende): våben, dyr, drikkevarer der ikke er købt på Festivalen, flag, bannere eller bannerstænger, siddemøbler, fyrværkeri eller laserpenne.

Er du det mindste i tvivl, så lad det blive hjemme.

Regler for medicin
Alt medbragt medicin skal være i original emballage og til eget forbrug svarende til festivaldagene. Medbragt medicin bliver gennemgået ved indgangen til Bork Festival og kan blive vurderet af læge, hvis den medbragte mængde medicin ikke er i overensstemmelse med det forventede forbrug.

Crowd surfing
Crowd surfing, stagediving, moshing og andre sikkerhedsbelastende publikumsaktiviteter er forbudt.

Camping
For campingarealerne henvises desuden til campingreglerne, der kan findes her

Overtrædelse af ovenstående betragtes som dårlig festivalopførsel og kan medføre bortvisning og/eller politianmeldelse.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Når du trykker Tilmeld, bekræfter du, at vi må sende dig emails med markedsføring og information.

Persondata-politik