31. juli til 3. august 2024
MUSIK FOR ALLE

Johnny Madsen Jam

Spiller torsdag kl. 16:45

Deres show er, mere end nogensinde, en hyldest til en ægte, vestjysk rock´n´roller. Her bliver ikke fedtspillet, hits ‘ene falder tæt og publikum overgiver sig til de fantastiske sange fra Johnny Madsens hånd. Her er et par udtalelser, som meget fint dækker de reaktioner, bandet bliver mødt med:

”Tak fordi, I vil spille mine sange” - Johnny Madsen

”Tak for musikken - det lyder skidegodt!!” - Knud Møller, guitarist i Johnny Madsen Band

”I spiller fandme godt drenge – og formår virkelig at skabe stemning. Tak for Jer!” - Henrik Laurvig -Tour Manager for Johnny Madsen

Johnny Madsen Jam leverer med smittende spilleglæde og en usvigelig sans for nærvær og interaktion med publikum. De går all in i deres dynamiske performance, der både tæller Madsens kendte og elskede hits, men Johnny Madsen Jam vover sig også ud i nogle af de mere sårbare ballader – med lige stor troværdighed og indlevelse i forsangerens fyldige vokal. Med Johnny Madsen Jam på scenen er der dømt showtime, der indgyder publikum et åndeløst sus af den vestjyske rock’n’roller himself. Det er ren Madsen Revival og markedets absolut bedste alternativ til den originale vare.
- Margit Nonbo, forfatter til bogen ”Johnny Madsen – Digte fra vest”

Bandet består af:
- Mogens Mortensen, vokal og guitar
- Jesper Nordam, bas og kor
- Mikael Buus Bundgaard, trommer og kor

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Når du trykker Tilmeld, bekræfter du, at vi må sende dig emails med markedsføring og information.

Persondata-politik