2. august til 5. august 2023

Velkommen til Medina

Spiller onsdag

Medina har siden 2009 været den største danske kvindelige popstjerne, og er i dag en levende legende. Hun brød igennem med albummet ’Velkommen til Medina’, og har siden manifesteret sig ved, til stadighed, at udgive vedkommende og stærke sange, der er gået helt ind i folkesjælen, fx ’Kun For Mig’, ’For Altid’, ’Ensom’, ’Kl 10’ og mange flere.

Medina er i øjeblikket aktuel med singlen ’Som Stjernerne’, der siden udgivelsen i sommeren 2022 har ligget meget højt på de danske airplaylister. Så hun har gjort det igen; skabt endnu et hit til sit i forvejen imponerende sangkatalog.

Efter de senest par år at have født to børn, og lavet en anmelderrost åbenhjertig film om sit liv, så er Medina klar til at indtage de store festivalscener igen. Sommeren 2023 kommer hun tilbage med et stærkt band og flot show, hvor vi bliver præsenteret for mange af de største sange fra hele karrieren.

Så Medina er i den grad tilbage; stærkere end nogensinde.

Medina giver koncert onsdag den 2. august på Bork Festival 2023 - køb din billet her!

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om en partoutbillet – standard. Vi trækker lod d. 3/4-2023 blandt alle modtagere.

Når du trykker Tilmeld, bekræfter du, at vi må sende dig emails med markedsføring og information.

Konkurrencebetingelser og persondata-politik