2. august til 5. august 2023

Lamin gæster Bork for første gang i 2023!

Spiller onsdag kl. 15:15

Vinder af P3 Talentet ved P3 Guld 2022

Lamin er en af musikscenens nyeste, og mest fremadstormende navne. Med sine anmelder roste koncerter og velskrevne rap tekster vandt han’ Årets Nye Navn ’ved DMA ’2022 samt’P3 Talentet’ ved P3 Guld 2022.Tidligere på året udsendte Lamin sit 2.studiealbum, “Kronisk Skeptisk”, som hurtigt placerede sig som nr.1 på albumcharten. Albummet indkapsleren fortælling om Lamins personlige udvikling og giver et øjebliksbillede af hans liv.

Et liv med uddannelse der blev skiftet ud med et liv som turnerende rapper. Et sceneskift, der kræver at han holder tungen lige i munden og passer på sig selv, hvilket til tider resulterer i en kronisk skeptisk tilstand. På albummet står “Gode Dage, Gode Drinks” og ”Hva’ Ska Der Ske ”særligt frem og topper fortsat hitlisterne. Det dybdegående og velovervejede album som gæstes af flere prominente artister, er en velsmurt maskine der balancerer mellem hårdtslående bars, cinematiske musikproduktioner og overdådige flows.

Lamin er fyr og flamme, både laidback og fuld af integritet, og rejsen mod toppen fortsætterufortrødent. Hold skarpt øje med det unge talent, som hamler op med undergrundscenens sværvægtere og lægger en ny og skarp agenda for morgendagens hiphopscene

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Når du trykker Tilmeld, bekræfter du, at vi må sende dig emails med markedsføring og information.

Persondata-politik