31. juli til 3. august 2024
Vi ses!
EARLY BIRD BILLETSALGET STARTER D. 29. SEPTEMBER KL. 10.00

EARLY BIRD BILLETSALGET STARTER D. 29. SEPTEMBER KL. 10.00

Bork Festival - En hyggelig musikfestival i Vestjylland

Bork Festival - En hyggelig musikfestival i Vestjylland

EARLY BIRD BILLETSALGET STARTER DEN 29. SEPTEMBER KL. 10.00

Vi har reserveret 500 partoutbilletter til spotpris, så hvor længe tør du vente?

Er du klar til et brag af en musikfestival, når Bork Festival løber af stablen i 2024? Der er lagt op til god stemning, fest og frem for alt fede musikoplevelser på Bork Havn, når vi endnu en gang samles i vores tre store musiktelte. I fire dage vil et væld af dygtige musikere fylde luften med lækre toner og sang, imens festivalgængerene slipper hæmningerne.

Imellem de mange fede koncerter kan du og vennerne lade op i festivalcampen, eller I kan sætte tænderne i noget af den lækre mad fra et af de mange spisesteder. Find flere oplysninger om musik, overnatning, billetsalg og meget mere rundt på denne side og følg med mens vi løbende offentliggør nye kunstnere.

Bork Festival drives af 1.300 frivillige ildsjæle, som gør en kæmpe indsats for at stable en fantastisk musikfestival på benene. Det er takket være deres hjælp og indsats, at vi endnu en gang kan slå dørene op for festivalen i 2024.

Velkommen til Bork Festival - Vi glæder os til at se dig!

Spisesteder & barer på Bork Festival

Uden mad og drikke duer festivalhelten ikke. Her er en lille oversigt over de forskellige muligheder på festivalen.

Det er ikke tilladt at medbringe eget mad og drikke på festivalpladsen, men helt ok på campingarealerne.

Læs mere
Hvor skal jeg sove?

Hvor skal jeg sove?

Ja, se det er et godt spørgsmål.

For at imødekomme mange gæsters ønske, har vi i år valgt at opdele campområdet i forskellige typer.

Det betyder, at du som overnattende festivalgæst på dette års Bork Festival har et vigtigt valg, du skal træffe, inden du bestiller din billet.

I første omgang skal du vælge mellem Festivalcampen eller Camp Deluxe.

Læs mere

Nyheder fra Bork Festival

Om Bork Festival

Generelt

Bork Festival finder sted på Bork Havn og strækker sig over fire dage med musik for alle. På musikfestivalen er der mulighed for at sove i festivalcampen, og der er rig mulighed for at købe både mad og drikke mellem koncerterne. Vil du med til Bork Festival kan du købe partout-billet, men hvis du ikke er interesseret i at være der alle fire dage, kan du også købe enten dagsbilletter, weekendbilletter eller tredages billetter. Billetter til Bork Festival 2024 kan købes fra december.

Der er gratis adgang for børn i alderen 0 til 6 år, naturligvis i følge af en voksen. Tager I børn med, så husk at medbringe det rette tøj, da der godt kan blive køligt, som dagen skrider frem.

Historie

Bork Festival har sine rødder helt tilbage i 1979. Dengang afholdt man en byfest, der senere ville blive til Bork Festival. Der var et ønske om at bevise, at det godt kunne lade sig gøre for en lille havneby at afholde en byfest. Derudover ville man også gerne forlænge turistsæsonen. Med årene voksede havnefesten sig større, og i 1994 skiftede den navn til Bork Havnefestival. Det år var der 15 års jubilæum, hvor Bamses Venner, PS 12 og Allan Olsen gæstede den efterhånden veletablerede sommerfestival.

Fem år senere var der 20 års jubilæum, hvor havnefesten i samme ombæring havde flere besøgende end nogensinde før. Faktisk var der så mange gæster, at man måtte lave en ekstra camp på en græsmark. Jubilæet blev fejret med flere store navne som Big fat Snake og Kim Larsen og Kjukken. Året efter var det nødvendigt at oprette en camp udenfor byen, da der ikke var plads på Bork Havns egen campingplads.

I 2003 var der 25 års jubilæum, og nu havde havnefesten for alvor udviklet sig til en festival, hvor store navne som Poul Krebs, Carpark North, TV2, Sanne Salomonsen og Lars Lilholt alle optrådte. To års senere, i 2005, skiftede festivalen navn til Bork Havn Musikfestival. Det år lavede man et egentligt festivalprogram og desuden et nyt logo og ny hjemmeside.

Med tiden begyndte udenlandske kunstnere også at gæste sommerfestivalen. I 2009 optrådte f.eks. Kelly Rowland og Beth Hart, imens Kaiser Chiefs optrådte i 2013. I 2017 blev Strandhytterne på Camp Deluxe en realitet, og formanden gennem 18 år stoppede.

I 2018 ændrede vi navnet på vores lille musikfestival til Bork Festival, som er festivalens navn den dag i dag. Følg os på Facebook og kom ud og besøg den hyggeligste festival i Danmark - Køb din billet her!

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Når du trykker Tilmeld, bekræfter du, at vi må sende dig emails med markedsføring og information.

Persondata-politik