3. august til 6. august 2022
Vi ses i 2022

Tobias Rahim gæster Bork Festival 2022

Spiller onsdag

Et fundament på catchy melodier og charmerende leveringer. Et rum hvor der både er plads til tabuer, politiske budskaber, fest, sex og ulykkelig kærlighed.

Udsolgte koncerter, millioner af streams og uundgåelige radiohits; 2021 blev året hvor Danmark for alvor forelskede sig i Tobias Rahims forførende lyrik, euforiske lyd og fængslende visuelle univers i form af kæmpehittet ”STOR MAND”. Tobias Rahim er en kunstner, som skaber sit helt eget rum, hvor han leger med ærlige følelser og poetisk, grænsesøgende lyrik tilsat et æstetisk ofte provokerende, men smukt udtryk. Det er et frirum, hvor der er plads til tabuer, politiske budskaber, fest, humor, sex og ulykkeligkærlighed.

Sange som ’Costa Del Sol Til København’ og ’Jesus’ vidnede hurtigt om artist, man ikke bare kunne sætte i bås. Og den efterfølgende udgivelse af debutalbummet–og kortfilmen–’NATIONAL ROMANTIK 2021’, gjorde, sidste år, Tobias Rahim til et af de varmeste og mest interessante nye navne i dansk popmusik. I løbet af sommeren 2021, har danskerne for alvor forelsket sig i Tobias Rahim.

Med markante udgivelser som streaming-hittet, ’BURHAN G’ med netop Burhan G og rapperen Kidd, samt det uundgåelige radiohit, ’STOR MAND’ med Andreas Odbjerg, har Tobias Rahim for alvor velsignetmoderlandet med sit funklende talen.

Nyhedsbrev

Vind en partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om en partoutbillet – standard. Vi trækker lod d. 31/5-2022 blandt alle modtagere.

Når du trykker Tilmeld, bekræfter du, at vi må sende dig emails med markedsføring og information.

Konkurrencebetingelser og persondata-politik