31. juli til 3. august 2024
MUSIK FOR ALLE

Østkyst Hustlers

Spiller torsdag kl. 17:00
Østkyst Hustlers har eksisteret siden 1995, og har for længst manifisteret sig som et af Danmarks absolut bedste rapbands med deres funky touch og medrivende tekster.
Gennem karrieren har de solgt over 150.000 albums samt vundet adskillige priser og herunder flere Danish Music Awards. Live har bandet skabt et solidt renommé, som et af de mest energiske acts, der sætter gang i festen og fællesangen hver gang de indtager de danske scener. Det tager ti tusind timer at blive mester til noget – og Jazzy H, Bossy Bo og Peyk har skabt funky, dansksproget rap i hvert eneste af dem.
Uanset om du kommer efter de intelligente og evigt aktuelle tekster, eller om du kommer efter et nostalgisk genhør med kæmpe 90’er-hits som ’Han Får For Lidt’, ’Håbløs’ eller ’Verdens Længste Rap’, eller om du bare elsker at feste til sveden driver, så bliver du ikke blive skuffet.
Med deres solide funkband i ryggen, kan de sparke gang i alt fra de mindste til de allerstørste scener. De har gjort det mange gange før, og de har tænkt sig fortsat at blive ved.
Østkyst Hustlers gæster Bork Festival torsdag den 1. august.
Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Når du trykker Tilmeld, bekræfter du, at vi må sende dig emails med markedsføring og information.

Persondata-politik