31. juli til 3. august 2024
MUSIK FOR ALLE

John Mogensen Tribute

Spiller lørdag kl. 23:30

Der er både syng-med-garanti og fut i fejemøget,når John Mogensen Tribute giver koncert og spiller alle de gode gamle hits og klasikere fra John Mogensens bagkatalog.

Frontfiguren Brian Arnold er, både af udseende og gemyt, personificeringen af John Mogensen og træder derfor let og elegant ind i rollen som John Mogensen, så man næsten går hjem med følelsen af at have oplevet den rigtige John Mogensen. Brian Arnold Han har i øvrigt optrådt som hele Danmarks John siden 2014.
Musikerne i bandet, har som band spillet sammen de sidste 20 år, men har alle tre mere end 30 års erfaring som udøvende musikere.

Når John Mogensen Tribute går på scenen, leverer de en folkelig og festlig hyldest til den savnede folkekunstner og bulldozerpoet, John Mogensen, der gav os sange som: Så længer jeg lever, Der er noget galt i Danmark, Fut i fejemøget, Karl-Herman og jeg, To mennesker på en strand, Nina Kære Nina, Sidder på et værtshus, Erik Oluf Andersen, Karl & Ann-Cathrin’, Ensomhedens Gade nr. 9 og mange, mange flere

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Når du trykker Tilmeld, bekræfter du, at vi må sende dig emails med markedsføring og information.

Persondata-politik