3. august til 6. august 2022
Vi ses i 2022

80'erne Lever

Spiller lørdag

Bandet ”80’erne Lever” har efterhånden eksisteret i en del år og spiller de bedste hits fra hvad mange synes er et eneståenede årti rent musikalsk. Der er næppe før eller siden skrevet så fantastisk musik med så store armbevægelser, som den tid som de fleste af os husker fra kunstnere som Madonna, Cindy Lauper, Whitney Houston og Belinda Carlisle for blot at nævne et par stykker. Med et solidt og velspillende orkester bestående af musikere fra den øverste liga i det danske musikmiljø og med den karismatiske Silje Holtan i front er der lagt i kakkelovnen til en aften i 80’ernes tegn med fest, farver, power og masser af luftguitar.

Bandet spiller med en nerve og spilleglæde, som smitter af på publikum, og garanterer alle en fed og uforglemmelig aften. Så på med benvarmerne, den blå øjenskygge og det tynde læderslips – kom og syng med på hits som bl.a. Girls Just Wanna Have Fun, Heaven Is A Place On Earth og I Wanna Dance With Somebody og Material Girl når 80’ERNE LEVER går på scenen...

Nyhedsbrev

Vind en partoutbillet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om en partoutbillet – standard. Vi trækker lod d. 31/5-2022 blandt alle modtagere.

Når du trykker Tilmeld, bekræfter du, at vi må sende dig emails med markedsføring og information.

Konkurrencebetingelser og persondata-politik