2. august til 5. august 2023

Poul Krebs tager på sin sidste festival turné til sommer

Spiller fredag kl. 16:30

En af de helt store danske kunstnere tager til sommer på sin sidste festival turné. Oplev en af hans sidste festivalkoncerter på Bork Festival 2022.

Poul Krebs forstår at levere historier fra lokale perler, hverdagens trummerum, sporadiske observationer, sindets afkroge og fra livets vedvarende og forbigående relationer. Poul Krebs har sat sig i hjertekulen på både musikelskeren og anmelderstaben og musikken lever i det ubetingede nærvær, den østjyske facon og den ukuelige spillemandsglæde. Det er forfriskende, når Poul Krebs med en underspillet facon taler til flere generationslag, mestrer nostalgiens kunst og samtidig dykker ned i vores fælles nutid og fremtid.

Poul Krebs har i løbet af sin lange karriere skrevet langt over 500 sange, han har spillet mere end 1000 koncerter og udgivet utallige albummer, som tilsammen er solgt i langt over en millioneksemplarer. ’En af dansk poprocks bedste iagttagere,’ skrev BT. ’En troværdig og ligefremkunstner i særklasse,’ skrev Jyllands Posten. ’En ualmindeligt kultiveret musiker, der pressersig selv til det yderste for at give publikum en oplevelse, de aldrig glemmer,’ skrev GAFFA. Historier fra lokale perler, hverdagens trummerum, sporadiske observationer, sindets afkroge, livets relationer.

Historier fra Poul Krebs sætter sig i hjertekulen, og det har de gjort siden 70’erne. Krebs er en af poprocks bedste iagttagere–en evne som tager form i hans musik og hans ubetingede nærvær på scenen

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Når du trykker Tilmeld, bekræfter du, at vi må sende dig emails med markedsføring og information.

Persondata-politik