2. august til 5. august 2023

Kesi gæster Bork med med et langt run af hit på hit!

Spiller onsdag kl. 23:45

En af landets stærkeste live performere, Kesi, bringer sit gigantiske bagkatalog af hits ud på årets Bork Festival 2022.

Med et langt run af hit på hit, som startede med ’Søvnløs’ i 2014, har Kesi været umulig at undgå på de danske radiostationer og hitlister. Samtidig har han med sin usammenlignelig energi på en scene cementeret sin plads som en af Danmarks allerstørste rap- og popnavne. 

Udover ’Søvnløs’ står Kesi bag kæmpe hits som 'Kom Over', 'Følelsen', ’Blå Himmel’ og ikke mindst et af de allerstørste hits i DK i 2021 ’Ibiza’, som han udgav sammen med de faste samarbejdspartnere fra B.O.C., Gilli og Benny Jamz. Kesi, der er vokset op på Nørrebro i København, har akkumuleret mere end 335.000.000 streams på sine sange. Et antal som kun en håndfuld af artister i Danmark kan komme i nærheden af. 

Danmarks ukronede hitkonge udgav i 2020 det anmelderroste album ’BO4L’. En udgivelse der må betragtes som hans hidtil mest helstøbte album, og som beviste at Kesi ikke kun er garant for at levere hits, men også er en stærk album-artist. I 2021 tog han sammen med Gilli og Benny Jamz igen Danmark med storm, da de udgav deres fælles album ’Mere End Musik’. 

I starten af året er Kesi igen hoppet i studiet, og mon ikke hitstimen fortsætter. Han er allerede booket ind til at spille rundt i hele landet og der er flere show-annonceringer på vej. Dermed kan vi igen glæde os til at synge med på den karismatiske rappers/ sangers hits, når han går på scenen til sommer!

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Når du trykker Tilmeld, bekræfter du, at vi må sende dig emails med markedsføring og information.

Persondata-politik