2. august til 5. august 2023
Billetkøb

Billetkøb

Børn
Børn i alderen 0 – 6 år har gratis adgang ifølge med en voksen. Hvis barnet er mellem 7 – 13 år, er det muligt at købe en ungdomsbillet. En ungdomsbillet er billigere, og kan købes pr. dag eller for hele ugen. 

Salgssteder
Vi sælger kun billetter via Billetsalg.dk, samt Jysk Fynske Medier, så vi fraråder kraftigt, at der købes af andre end disse, da vi på den måde ikke kan garantere for gyldigheden af billetten.

Festivalpladsen
Partout-, dags, 3-dags- og weekendbilletter er alle inkl. entré til festivalpladsen. Uden festivalbillet kræver det entré til festivalpladsen.

Tivoli
Der er fri adgang til Nordisk Tivolipark.

Scan af billet
Når du ankommer til festivalen, skal du have armbånd på i billetvognen ved hovedindgangen. Billetten kan enten scannes i udprintet udgave, eller via mobilen. Det kræver dog, at skærmen er fin, og der er lys nok i displayet.

Navn på billetten
Du kan godt forære en billet væk, selvom dit navn står på billetten. Dette er ikke noget problem. Billetten kan dog kun scannes én gang, så pas godt på den.

Entré på festivalpladsen
50 kr. pr. mand pr. dag
150 kr. pr. mand alle dage

Som noget specielt ved Bork Festival, kan for kun 50 kr. pr. dag komme ind på festivalpladsen for at høre alle koncerter i Det Irske Telt, samt enkelte koncerter i Havnebaren.

Opgradering af billet
Det er muligt at opgradere sin billet ved at sende en mail til info@borkfestival.dk eller du kan gøre det i billetvognen på festivalpladsen. Dette vil koste differencen + administrationsgebyr. Der tages forbehold for udsolgte billettyper. 


Købte billetter refunderes ikke.

Nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Når du trykker Tilmeld, bekræfter du, at vi må sende dig emails med markedsføring og information.

Persondata-politik